De eerste essentie in Utrecht, was een groot succes!

Werk van 62 kunstenaars in de geometrisch abstracte traditie werd samengebracht in de Nicolaïkerk in Utrecht, naast het Centraal Museum. Nagenietend van de kunst, de bezoekers, de kunstenaars, de ontmoetingen en de muziek kunnen we zeggen dat het evenement een succes was.

slagwerk

De SlagwerkFabriek met een speciale uitvoering voor de opening van essentie op 8 maart

 

 

Op 28 juni openen we essentie II in Heusden Vesting

De eerste editie, in de Nicolaïkerk in Utrecht, heeft veel waardering geoogst. De tweede editie ziet eind juni het licht, in de industriële sfeer van de oude timmerhal op de Scheepswerf in Heusden naast de zeer fraai gerestaureerde vestingwallen, op loopafstand van de puntgave oude kern.

 

 

Nieuwe werken en verrassende combinaties

In een aantrekkelijke nieuwe opstelling zijn de kunstwerken in andere combinaties te zien, waardoor ze in een frisse verhouding tot elkaar komen te staan. In deze lichte, industriële ruimte is de kijkervaring totaal anders dan in de sfeer van de Nicolaïkerk. Op deze locatie zult u ook verrast worden door deels nieuwe werken van de deelnemende kunstenaars.

kunst-vier-plus

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.