Bezoek het Prague Food Festival van 26 tot 28 mei 2017

Prague Food Festival wordt dit jaar voor de 11e keer georganiseerd. Het gastronomische evenement duurt 3 dagen, van 26 t/m 28 mei 2017, en biedt de mogelijkheid om topchefs aan het werk te zien en hun gerechten te proeven voor een klein prijsje.

praag-food-festival

Vyšehrad is dit jaar locatie waar Prague Food Festival wordt georganiseerd. De wijk Vyšehrad is bekend vanwege het kasteel Vyšehrad gelegen op een heuvel. Dit was de residentie van de Boheemse koningen tot in 1140. In het Vyšehrader Park zullen van 26 tot en met 28 mei allerlei tentjes staan met de lekkerste gerechten.

 

 

Prague Food Festival staat voor topkwaliteit eten voor een geringe prijs. Restaurants die aanwezig zullen zijn bij het festival zijn o.a. Angusfar, KOBE, Mirellie, Chateau Mcely, Monarchie. Elk restaurants biedt voorgerechten, soepen, hoofdgerechten, desserts en een speciaal samengesteld festivalmenu. Naast het proeven van de gerechtjes is het ook mogelijk om workshops te volgen. Zo is er een bartending school, is er een winetasting en kan men leren hoe bier te tappen.

 

 

Voor het festival is een ticket nodig dat recht geeft op 10 Grands. Deze munten kunnen bezoekers gebruiken voor de hapjes en drankjes. Tickets zijn online verkrijgbaar vanaf 1 april en kosten 450 CZK (ongeveer 16,50 euro). Het is ook mogelijk een ticket ter plekke te kopen, deze kosten 100 CZK (4 euro) meer.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.