Etihad Airways A380 vliegt twee maal per dag van en naar Sydney

Alle vluchten van de populaire Etihad Airways Abu Dhabi – Sydney-route worden vanaf 29 oktober 2017 uitgevoerd met het A380-vlaggenschip. De bestaande dagelijkse A380 Sydney-vluchten worden uitgebreid met een tweede dagelijkse superjumbo-service, een upgrade van de 328 stoelen tellende Boeing 777-300ER. De aankondiging luidt het 10e jubileum van de vluchten naar Sydney in, de eerste Australische bestemming van de luchtvaartmaatschappij.

The Residence

Etihad’s A380 is uitgerust met de revolutionaire The Residence – ’s werelds eerste driekamersuite in een commercieel vliegtuig – die plaats biedt aan twee gasten en een woon- en slaapgedeelte en een eigen badkamer omvat. Naast The Residence, biedt de A380 9 First Apartments, 70 Business Studios en 415 Economy Smart Seats.

 

 

Voor een verfijnde reiservaring aan boord van de A380 heeft de luchtvaartmaatschappij het allerbeste overgenomen van ’s werelds meest gerenommeerde hotels – van het comfort van de stoel en het beste eten tot aan nieuwe inflight voorzieningen en uitgebreide entertainmentopties. Voor gasten die reizen in The Residence en in First Class bereiden inflight chefs op het moment zelf gerechten op basis van diverse verse ingrediënten.

 

 

Food and Beverage Managers – met uitgebreide werkervaring in luxe hotels en restaurants – voorzien Business Class-gasten van de juiste wijnen bij hun maaltijden. De Flying Nanny, aanwezig op elke langeafstandsvlucht van Etihad Airways en opgeleid aan het wereldberoemde Norland College in het Verenigd Koninkrijk, ondersteunt de gezinnen die met jonge kinderen vliegen.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.