Etihad Airways promoot tussenstops in Abu Dhabi met 48 Hour Challenge

Etihad Airways daagt de miljoenen gasten die jaarlijks via Abu Dhabi reizen uit om verschillende ‘once in a lifetime’-ervaringen op te doen in de stad – en dat in slechts twee dagen tijd.
ricky-wilson-abu-dhabi

De ‘48 Hour Challenge’ maakt deel uit van de grootse tussenstopcampagne van Etihad Airways, waarmee het bedrijf Abu Dhabi op de kaart wil zetten als dé bestemming voor een ‘vakantie tijdens je vakantie’ – speciaal voor vakantiegangers op doorreis. Inwoners van de Verenigde Arabische Emiraten worden uitgenodigd om op minivakantie te gaan in eigen land. De vele highlights van de stad zijn nu te bewonderen door middel van een reeks bijzondere tussenstopprogramma’s.

 

 

Als kick-off van de campagne vroeg Etihad Airways aan Ricky Wilson – singer-songwriter, tv-persoonlijkheid en frontman van de Britse indie-rockband Kaiser Chiefs – om 48 uur in Abu Dhabi door te brengen. “Een tussenstop hield voor mij altijd in dat ik zat te wachten op het vliegveld, of een aantal duty-free winkels bezocht, maar je kunt er veel meer uithalen”, meent de zanger. “Zoals valkenieren in de woestijn, kajakken, waterpretparken bezoeken – of simpelweg de algemene, exotische cultuur van de stad in je opnemen. Abu Dhabi is hét bewijs dat tussenstops tegelijkertijd ontspannend en stimulerend kunnen zijn.”

Peter Baumgartner, Chief Executive Officer bij Etihad Airways: “Deze uitgebreide tussenstopcampagne versterkt wat wij – de inwoners van deze stad – allang wisten: dat Abu Dhabi een dynamische en opwindende bestemming is; een stad waar iedere bezoeker zijn lol op kan. Of je nu op zoek bent naar avontuur, cultuur of een ontspannen stranddag.”

Om het tussenstopprogramma verder te promoten, start de luchtvaartmaatschappij een speciale Instagram-wedstrijd. Van eind april tot en met eind 2017 geeft Etihad Airways 500 luxe prijzen weg, bestaande uit onder meer een schoonheidsbehandeling met 24-karaat goud en een woestijnsafari. Wat je moet doen om kans te maken op een van deze prijzen? Meedoen met de 48 Hour Challenge, en je ervaringen op Instagram posten met de hashtag #EtihadChallenge.

 

 

Het Abu Dhabi-tussenstopprogramma van Etihad Airways bestaat uit onder andere twee-voor-de prijs-van-één deals op hotelovernachtingen en verschillende activiteiten. Wanneer je twee overnachtingen boekt in één van de zestig deelnemende hotels in Abu Dhabi, ontvang je de tweede nacht gratis. Business Class-gasten ontvangen sowieso één gratis overnachting (ongeacht de totale verblijfsduur in het hotel); First Class-gasten twee. En wanneer je The Residence-suite aan boord van een van de befaamde Airbus A380’s van de maatschappij boekt, word je getrakteerd op twee overnachtingen in het uiterst luxueuze Emirates Palace hotel.

Abu Dhabi bestaat uit meer dan alleen witte stranden; de stad biedt een uitgebreid portfolio van wereldberoemde bezienswaardigheden, zoals de themaparken Yas Waterworld en Ferrari World, onvergetelijke safari-expedities, kunst- en cultuurinstituten als Manarat Al Saadiyat en het nog te openen Louvre-museum. Daarnaast vind je in deze stad exclusieve restaurants, golfbanen van wereldklasse alsook de Formule 1 Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix en het bijbehorende racecircuit, Yas Marina Circuit. Voor de shopaholics biedt Abu Dhabi een reeks aan winkelmogelijkheden met ruime keuze uit populaire outletstores en merken.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.