Dit is het grootste Mercure hotel in het internationale Mercure netwerk

AccorHotels breidt zijn netwerk van Mercure hotels uit met een indrukwekkend en typerend hotel in Dubai, gelegen aan de Sheikh Zayed Road, de hoofdverkeersader van Dubai. Mercure Dubai Barsha Heights Hotel Suites & Apartments zal de deuren openen op 19 mei 2017. Eind 2018 is de renovatie naar verwachting afgerond en zal het Mercure Dubai Barsha Heights Hotel Suites & Apartments het grootste Mercure hotel ter wereld zijn.

Renovatie

In de eerste renovatiefase worden 120 kamers gerenoveerd om te voldoen aan de kwaliteitsnormen van het merk Mercure. De kamers zullen traditioneel ingericht worden, maar tegelijk fris en modern ogen. In de tweede fase worden de overige kamers en accommodaties gerenoveerd en heringericht. Na de renovatie zal dit hotel, met 1.015 kamers, het grootste etablissement zijn van het wereldwijde netwerk van Mercure. Behalve de moderne suites en de eenkamer- en tweekamerappartementen komen er ook vier verschillende restaurants, een loungebar, een wellnessruimte, waterpijpsalon, een spa en een zwembad. Na de renovatie zal Mercure Dubai Barsha Heights Hotel Suites & Apartments beter inspelen op de behoeftes van de zakenreiziger, met meer dan 400 m² vergaderruimte.

 

 

Naast Mercure Dubai Barsha Heights Hotel Suites & Apartments heeft het merk Mercure nog 23 hotels (open of nog in ontwikkeling) in zijn bestaande portefeuille in het Midden-Oosten. Het merk Mercure telt 740 hotels met elk een eigen persoonlijkheid. Alle hotels zijn diep geworteld in hun omgeving en verrassen met een uniek aanbod. Wie in een Mercure hotel verblijft, wordt getrakteerd op een authentieke ervaring die geïnspireerd is door de lokale omgeving. De hotels bevinden zich traditioneel in stadscentra of in populaire badplaatsen. Mercure Dubai Barha Heights Hotel Suites & Apartments ligt aan de Sheikh Zayed Road, op een steenworp van de voornaamste zakendistricten en toeristische trekpleisters van de stad, waaronder Dubai Media City, Mall of the Emirates, Emirates Golf Club, Knowledge Village en Dubai Internet City.

 

 

Olivier Granet, Managing Director en Chief Operating Officer voor het Midden-Oosten en Afrika: “We zijn zeer verheugd over deze uitbreiding in Dubai. Dit project is voor AccorHotels een kans om onze bestaande portefeuille uit te breiden met een uitzonderlijke bestemming voor zowel zakenreizen als plezierreisjes, en om onze aanwezigheid te versterken in het middensegment, dat hier in volle bloei is. AccorHotels heeft zich in deze regio als doel gesteld om prominenter aanwezig te zijn met al zijn merken, en dat binnen elk marktsegment, zodat iedereen die op zoek is naar een verblijf met een aantrekkelijk prijs-kwaliteitverhouding zijn gading vindt binnen de groep. Met Mercure Dubai Barsha Heights Hotel Suites & Apartments hopen we bij te dragen aan de doelstelling van de VAE om tegen 2020 de kaap van 20 miljoen bezoekers te overschrijden”

AccorHotels is eigenaar van 38 hotels in de Verenigde Arabische Emiraten en heeft nog 22 projecten in de steigers staan. In het Midden-Oosten exploiteert AccorHotels 94 hotels, samen goed voor 28.500 kamers in alle marktsegmenten, van luxe tot budget. In deze regio plant de groep de ontwikkeling van 87 hotelprojecten, die overeenkomen met 26.800 kamers, bovenop het huidige aanbod van AccorHotels in het Midden-Oosten.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.