Een knaloranje wereldstekker voor je smartphone!

Wat slim, een knaloranje reisstekker en USB oplader in één. De nieuwe wereldstekker van Grixx zie je niet gauw over het hoofd, zeker niet bij het verlaten van je hotelkamer. Hiermee kun je wereldwijd je föhn gebruiken en je smartphone opladen. De reisstekker is nauwelijks groter dan een normale oplader en kan dankzij het slimme ontwerp in meer dan 150 landen worden gebruikt.

reisstekker-knal-oranje

De Grixx Wereldstekker heeft twee functies. De adapter zet een Nederlandse stekker om naar de stekker van het land waar je op dat moment bent. Bijvoorbeeld Amerika. Daarnaast heeft de reisstekker twee USB aansluitingen waarmee je twee devices tegelijk kunt opladen. Het is dus mogelijk om naast je smartphone twee andere apparaten van stroom te voorzien.

 

 

Klein en sterk

De reisstekker is gemaakt van stevig kunststof materiaal. Aan de zijkant vind je vier schuiven die de verschillende wereldstekkers naar buiten laten komen. Deze zijn vergrendeld zodat ze niet in je tas of rugzak opengaan. Het compacte formaat is ideaal voor reizigers die niet veel bagage willen meenemen.

 

 

Informatie

Grixx Wereldstekker met 2x USB is verkrijgbaar bij de elektronica speciaalzaak en -webshop. Consumentenadviesprijs € 39,99. Ga voor meer informatie naar www.grixx-optimum.eu.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.