Victoria’s Secret is geopend op Eindhoven Airport

Vandaag is Victoria’s Secrets vierde filiaal in Nederland geopend, in de vertrekhal op Eindhoven Airport. De winkel is, net als de winkels op Schiphol en Amsterdam Centraal, een beauty & accessoires store met een panty-bar, beautyproducten en accessoires.

Trip naar Londen

Alle bezoekers die op 13 april 2017 een aankoop hebben gedaan bij Victoria’s Secret op Eindhoven Airport, maken met hun unieke kassabonnummer automatisch kans op een trip naar Victoria’s Secrets flagship store in Londen. Op 18 april 2017 wordt via de facebookpagina van Eindhoven Airport het winnende kassabonnummer bekendgemaakt.

 

 

Wij zijn verheugd om tezamen met Luchthaven Eindhoven na de zeer succesvolle opening van een Rituals winkel op Eindhoven Airport, nu ook een Victoria’s Secret Beauty and Accessories store te mogen openen. We hopen en verwachten met deze winkel, voorzien van het allernieuwste shopconcept, een verdere bijdrage te kunnen leveren aan de reisbeleving vanuit Eindhoven Airport.

Populair merk

Samen met Lagardère hebben we gezocht naar een mooi en populair merk voor op Eindhoven Airport, passend bij de wensen van onze passagiers. Victoria’s Secret is een echte aanwinst voor onze terminal. Het feit dat dit de eerste Victoria’s Secret winkel is in Zuid Nederland en Noord België maakt het ook zeer interessant. Niet alleen voor onze passagiers, maar ook voor andere bezoekers uit de regio.

 

 

De Victoria’s Secret Store bevindt zich in de vertrekhal van Eindhoven Airport, nog voor de security check, dus is voor iedereen bereikbaar.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.