Ryanair start vluchten van Eindhoven naar Napels

Luchtvaartmaatschappij Ryanair heeft vandaag aangekondigd om met ingang van april 2017 vluchten te gaan uitvoeren tussen de luchthaven van Napels Capodichino (Italië) en Eindhoven Airport.

napels-zee-blauwe-lucht-strand

Voor Eindhoven Airport betekent dit een verdere versteviging van haar netwerk richting Italië, nadat Ryanair in een eerder stadium ook al een nieuwe route naar Bologna in Italië heeft aangekondigd (start 3 april 2017).

 

 

De route van Eindhoven naar Napels zal initieel 2x per week worden gevlogen (iedere maandag en zondag). Ryanair vliegt de route met een moderne Boeing 737-800 (189 stoelen). Start van de nieuwe route naar Napels is vrijdag 7 april 2017. Ryanair biedt het komende jaar 37 bestemmingen aan vanaf haar Brabantse basis, Eindhoven Airport.

 

 

Ryanair breidt haar netwerk vanaf Eindhoven Airport verder uit met deze nieuwe route naar Italië. Met een miljoen inwoners is Napels de op twee na grootste stad van Italië. Het is spectaculair gelegen vlakbij de vulkaan Vesuvius en met het beroemde uitzicht op de baai van Napels en de bijzondere eilanden Capri, Ischia en Procida. Economisch gezien is Napels de vierde economie van Italië en is het een van de belangrijkste havens in het Middellandse Zee gebied. Voor de regio Eindhoven is de verbinding met Napels een mooie aanwinst!

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.