De Keukenhof is een b(l)oeiend paasuitje voor het hele gezin!

Met een roofvogelshow, Shaun het Schaap, de boerderijspelen en een rondspringende paashaas verandert Keukenhof tijdens het paasevenement Fun For Kids in een heus kinderparadijs. Waar ouders genieten van de bloeiende pracht in de rozen- en orchideeënshow en van de bloei in het park, vermaken kinderen zich opperbest met al het leuks dat het paasweekend te bieden heeft. Een b(l)oeiend paasuitje voor het hele gezin! Het is Fun for Kids van 14 tot en met 17 april in Keukenhof.

kinderen-keukenhof

 

 

De Keukenhof in Nederland is meer dan bloemen kijken. Wat is er leuker voor kinderen dan hun eigen speurtocht volgen door het park. Dit boekje staat vol met weetjes, opdrachten en breinbrekers over de tulp! Kinderen leren tijdens deze indrukwekkende tocht over het belang en de historie van de bolbloem en gaan het park uit als een echte tulpenexpert!

 

 

Met een unieke verzameling roofvogels wordt getoond hoe deze vogels in het wild leven en vliegen. Van 14 t/m 17 april is er om 12.00 uur en om 14.30 uur een roofvogelshow met rondvliegende valken, uilen, buizerds en arenden.
Shaun het Schaap is ook van 14 t/m 17 april tussen 10.00 en 16.00 uur in Keukenhof voor een meet & greet, een parcours met boerderijspelen, een hilarische eierenzoekspel en een sprongenspel. Op 1e en 2e Paasdag komt de Paashaas voorbij in de Keukenhof in Lisse.

Centraal in het park liggen de kinderboerderij, een doolhof en een speeltuin waar kinderen kunnen zwieren en klauteren. Voor de allerkleinsten is er een nijntje-speeltuin.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.