De beste huizen op toplocaties voor een vruchtbare coalitiebespreking

De onderhandelingen over een mogelijke nieuwe coalitie zijn in volle gang. Voor een open gesprek, is het cruciaal om op een geschikte locatie met elkaar om de tafel te gaan. Een inspirerende plek waar de partijleiders alle rust en ruimte vinden voor een open en vruchtbaar overleg. Online vakantiehuizenportal CASAMUNDO, met meer dan 400.000 accommodaties een van de grootste internationale aanbieders, checkte haar aanbod en komt met een drietal passende suggesties. Drie locaties met elk een hele eigen sfeer, maar waar de partijleiders elkaar met een beetje goede wil zeker kunnen vinden.

casamundo-gelderland

Wind en de Hollandse Molen

Wind en duurzame energie is ongetwijfeld een thema dat komende weken aan de orde komt. Geen betere plek om geïnspireerd en gemotiveerd te raken dan tijdens een verblijf in een oer-Hollandse molen. CASAMUNDO selecteerde een sfeervol ingerichte korenmolen uit het Land van Maas en Waal in het groene Gelderse landschap in Nederland. Dankzij de ligging op een heuvel, heb je een prachtig uitzicht over het weidelandschap en bossen. Goed om ook het totale plaatje in de gaten te houden.

 

 

casamundo-drenthe

Rust tussen weide en bossen

Een groene omgeving en een stevige boswandeling doen wonderen om de gemoederen te temperen, mocht de discussie te hoog op lopen. De rustige omgeving zorgt bovendien voor een optimale focus én ontspanning tussendoor. Best fijn na zo’n drukke campagnetijd. Voor een frisse kijk op de zaken, is een privé zwembad natuurlijk een uitkomst. Even een paar baantjes trekken, en je kunt er weer tegenaan. In de prachtige Drentse natuur tipt CASAMUNDO een comfortabele boerderij te midden van de weilanden, heide en bossen. Ook lekker om een onderhandelingsronde tijdens een fietstocht te doen.

 

 

Lekker uitwaaien en bruggen bouwen

Waar kun je de geest beter opfrissen dan tijdens een uitwaaisessie aan de Nederlandse stranden? Colbert uit, voeten in het zand en kijkend over zee is er alle ruimte in het hoofd om bruggen te bouwen en verbindingen te leggen. Een partijtje beachvolleybal of strandvoetbal tussendoor stimuleren de teamspirit en zorgen voor het nodige spelelement. Winnen willen we allemaal. Uiteraard leidt de verkenner alles in goede banen.
Een perfect plekje hiervoor is deze lodge tent in het Noord-Hollandse Callantsoog, helemaal buiten en toch van veel gemakken voorzien. Omdat deze deel uitmaakt van een klein resort, kan ook elke partijleider een eigen lodge tent krijgen om zich even terug te trekken. Dat alles in de duinen met zicht over de eindeloze stranden en de woelige Noordzee. Elke ochtend een strandwandeling zorgt er vast voor dat alle neuzen dezelfde kant op komen.

casamundo-callantsoog

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.