Kroatië viert de zomer met heerlijke vibes op té gekke locaties!

Witte stranden met een helderblauwe zee, de beste dance muziek en een uitgelaten publiek – Kroatië is the place to be deze zomer voor feestgangers! Kroatië nodigt je uit om te genieten van de beste muziekfestivals met artiesten uit de hele wereld. Indien je wilt en aan kan, kun je dag en nacht door feesten in onder andere Zagreb, Pag en Tisno. Dit zijn de highlights voor komende lente en zomer in de meest levendige vakantiebestemming in Europa – Kroatië!

Sea Star Festival, Umag, 26-27 mei 2017

In Istrië wordt een van de meest bekende muziekfestivals ter wereld gehouden. Artiesten zoals de Prodigy, Fat Boy Slim en Paul Kalkbrenner zullen het Sea Star Festival onvergetelijk maken dit jaar! Op het Stella Maris Resort in Umag kun je los gaan op zes verschillende podia. Geniet van twee dagen vol muziek én ontdek Umag op het grootste schiereiland van Kroatië. Dit plaatsje in Istrië heeft een Mediterrane flair en veel authentieke en historische schatten om te bewonderen. Umag is goed te bereiken via het vliegveld van Pula. Er is zelfs een Sea Star Coach verbinding die je in een uur naar het resort brengt. Er zijn veel accommodaties in de omgeving of je kunt verblijven op de kampeerplaats van het festival.

 

 

Spring Break Island, Novalja, 2-5 juni en 15-18 juni 2017

Kleurrijk, zonnig en vooral heel veel plezier hebben – dat is hoe Spring Break wordt gevierd. Op Spring Break Island in Novalja, Pag zijn er 4 dagen lang de beste strandfeesten. Artiesten zoals Tujamo en Plastik Funk draaien de beste muziek om de hele nacht te blijven dansen. Het strand van Zrće is één van de mooiste in Pag en de vele sportactiviteiten zoals jetskiën en wakeboarden geven je vast een energieboost om het feesten vol te houden. Zelfs de wildste feestgangers halen hier hun hart op dankzij de 24 uursfeesten.

 

 

Je bereikt Pag gemakkelijk via het vliegveld van Zadar en de shuttle service brengt je naar het festivalterrein.

INmusic Festival, Zagreb, 19-21 juni 2017

De hoofdstad van Kroatië biedt dit jaar 3 dagen vol openlucht feesten met beroemde artiesten zoals Kings of Leon, Arcade Fire en Kasabian tijdens het INmusic Festival. Het festival voor Rock en Indie lovers! Vergeet zeker niet de stad zelf te ontdekken. Het INmusic Festival wordt gehouden op het terrein bij het meer Jarun en heeft een camping. Zagreb is te bereiken via het eigen vliegveld en met het openbaar vervoer reis je makkelijk naar het festivalterrein.

Hideout Festival, Novalja, 25 – 30 juni 2017

In Pag wordt een week later het Hideout Festival gehouden met de beste house, techno, rave, dubstep en minimal artiesten, zoals Major Lazor, Diplo, Jamie Jones en The Martinez Brothers. Er wachten 5 dagen vol zwembad-, boot- en afterparty’s op je in Pag! Op Hideout treden meer dan 100 dj’s op. Vanaf de vliegvelden van Zadar, Split, Dubrovnik, Pula en Zagreb is er een shuttle service die je naar het festivalterrein brengt. In Novalja is er veel accommodatie waar je kunt verblijven.

Love International, Tisno, 28 juni – 5 juli 2017

Een andere party locatie die je echt niet mag missen in Kroatië is Tisno waar het Love International festival voor de tweede keer wordt gehouden. Het populaire festival heeft veel te bieden voor festivalgangers zoals optredens van populaire DJ’s en producers als Ben UFO, The Black Madonna, Leon Vynehall en Optimo. Er zijn drie podia én de legendarische nachtclub “Barbarella’s” feest mee. Het festival biedt veel verschillende accommodaties, zoals tenten, appartementen, podpads, jachten of een Airstream. Tisno is makkelijk te bereiken via het vliegveld van Split of Zadar waar je vervolgens een taxi-boot of trein naar Tisno kan nemen.

Obonjan, Obonjan, 23 juni – 3 september 2017

Het kleine eiland Obanjan voor de kust van het plaatsje Šibenik nodigt je uit om haar te bezoeken tijdens het 10-weken durende festival. Muziek, wellness, entertainment, gastronomie en fitness spelen een hoofdrol op dit speciale zomer event op dit schattige Kroatische eiland. Het draait tijdens dit festival om inspiratie, creativiteit en ontspanning. Obanjan is zes kilometer verwijderd van Šibenik en is gelegen tussen de vliegvelden van Zadar en Split. Van de haven van Šibenik kan je naar Obanjan per boot of ferry. Het eiland heeft een duurzaam programma en heeft eco-friendly accommodatie.

Ultra Europe, Split, 14 – 16 juli 2017

Split is de thuisbasis van het grootste EDM en house festival in Europa: Ultra Europe. De hele omgeving van Split staat in het teken van het festival met nog veel meer feestjes in de stad, op het strand en op boten. De afgelopen jaren waren er artiesten zoals David Guetta, deadmau5 en de Chemical Brothers.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.