Slagharen is klaar voor het nieuwe seizoen!

Vandaag openen de poorten van Attractie- & Vakantiepark Slagharen voor een nieuw seizoen vol spanning en avontuur. Afgelopen winter is er 14 miljoen euro geïnvesteerd in een groot aantal projecten, waaronder de verbouwing van vier restaurants, een nieuwe circusshow en verbeterde infrastructuur voor gasten van het vakantiepark. Op donderdag 13 april opent de nieuwe spectaculaire achtbaan Gold Rush en vanaf juni kunnen de eerste gasten slapen in een van de 84 nieuwe Racoon Lodges.

 

 

Vertrouwde evenementen keren terug

De evenementenkalender is weer goed gevuld met vertrouwde evenementen. Op zondag 16 april vindt Het Grote Slagharen Paasfeest plaats met optredens van onder andere Jannes, Lange Frans en een special guest. Uiteraard kun je ook paaseieren zoeken en is er voor de echte speurneuzen een gouden ei verstopt. Wie verkleed als paashaasje komt, maakt kans op te gekke prijzen.

Van 22 juli tot en met 27 augustus is Mardi Gras terug! Hang de kralenkettingen weer om en dans mee tijdens de kleurrijke parade voor het ultieme zomergevoel. Van 5 tot en met 29 oktober kun je tijdens Miracle of Lights weer genieten van de traditionele lichtjesparade en een spectaculaire slotshow inclusief vuurwerk.

 

 

Meer informatie

Attractie- & Vakantiepark Slagharen is van 31 maart tot en met 29 oktober 2017 dagelijks geopend. In de maanden november, december en januari is er een speciale winteropenstelling. Kijk voor actuele openingstijden, tickets en meer informatie op www.slagharen.com.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.