Koninklijke Nederlandse Reddings Maatschappij opent insteekhaven op bungalowpark It Wiid

Recreamax Verhuur opent de 75 meter lange insteekhaven achter bungalows nummer 668 tot 673. De openingshandeling zal plaatsvinden op 8 april omstreeks 11:15 en zal worden verricht door de Koninklijke Nederlandse Reddings Maatschappij, station Harlingen, met overhandiging van een mooie cheque!

In de jaren 1992-1994 is bungalowpark It Wiid gerealiseerd en destijds zijn een beperkt aantal bungalows niet aan het water gesitueerd. Bungalowpark It Wiid in Eernewoude in Friesland ligt in een waterrijke omgeving. Met de investering die begin dit jaar is gestart door Recreamax Verhuur worden alle bungalows nu aan het water geplaatst. Dat levert voor de watersporter-toeristische gast een mooie natuur en watersportbeleving en draagt bij aan een betere ecologische omgeving.

 

 

Recreamax verhuurt actief met de websites www.bungalowparkitwiid.nl, www.groeps-bungalow.nl en www.bungalowmetsloep.nl. De innovatieve durf-onderneming is onderdeel van een Zeeuwse beleggingsorganisatie, en een van de grote verhuurorganisaties die actief zijn op bungalowpark It Wiid. In de afgelopen 20 jaar heeft de organisatie geïnvesteerd in de aankoop en revitalisering van een aantal luxe bungalows en treedt ze op als verhuurorganisatie voor zo’n 40 overige particuliere eigenaren op het park. Ze hanteert een uniek en bewezen succesvol verhuurconcept. De luxe en comfort bungalows zijn voorzien van lounge-banken, luxe BBQ’s-buitenhaard, picknicktafels, privé insteekhavens en grote vissteigers.

 

 

Zo worden onder meer bungalows verhuurt van 2 tot 20 personen, al dan niet in combinatie met een sloep, buitenspa-jacuzzi, wellness-faciliteiten. Recreamax levert sport & adventure uitrusting zoals kano’s, kajaks, mountain-bikes en sport & spelattributen. Het bedrijf heeft een speciale kinderbungalow met een speelhuis en glijbaan, een waar paradijs voor gezinnen met kinderen.

Sloepen bij de bungalows

De sloepen bij de bungalows worden verhuurt variëren van 6 persoons comfortabele Nicky 530 sloepen tot een luxe tendersloep Waterspoor 707. Bij de 14 en 20 persoons bungalows verhuurt Recreamax een 12 persoons luxe Escape 750 (type reddingssloep).

Comfort en beleving

Qua comfort en beleving zoekt Recreamax gasten die op zoek zijn naar een bijzondere kwaliteit recreatiewoningen met persoonlijke service. Het type gast dat de massaliteit van grote bungalowparken met dito centrale voorzieningen ontwijkt en kiest voor eigen individualiteit en beleving binnen de eigen familie- of vriendenkring. En vooral gericht op de rust & natuur maar ook de combinatie naar actief bezig zijn en een unieke vakantie in alle luxe en comfort willen beleven. Het credo is niet voor niets “een bungalowadvies op maat”

Recreamax Verhuur heeft meer dan 15 jaar ervaring in verhuur van recreatief vastgoed in Friesland, Groningen, de Noordzeekust, Veluwe, Brabant en Zeeland. Bij voorkeur wordt geïnvesteerd in bestaand recreatief vastgoed. In de afgelopen periode is alleen op het bungalowpark It Wiid meer dan € 500.000 geïnvesteerd in de aankoop en de vitalisering-up-grading van bestaande recreatiewoningen op het park.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.