Holland America Line introduceert Franse brasserie Sel de Mer als pop-up restaurant

Holland America Line eert zijn meesterkok en voorzitter van de Culinary Council, Rudi Sodamin, door de lancering van de Franse brasserie Sel de Mer als pop-up restaurant op zes schepen binnen de vloot. Rudi is de bedenker van dit concept aan boord van het ms Koningsdam.

Het pop-up restaurant draagt de naam Rudi’s Sel de Mer en zal op het ms Eurodam, ms Nieuw Amsterdam, ms Noordam, ms Oosterdam, ms Westerdam en ms Zuiderdam komen op de plek van het bekende specialiteitenrestaurant Pinnacle Grill.

 

 

Sinds de lancering op het ms Koningsdam als een op zichzelf staand restaurant, heeft Sel de Mer veel lof gekregen van gasten en mensen uit de cruisewereld. Rudi’s Sel de Mer bouwt voort op dit succes met een menu van klassieke Franse gerechten waaronder lokaal gevangen vis. Dit wordt geserveerd in een setting waarbij de Pinnacle Grill omgetoverd wordt tot een intieme brasserie met speciale inrichting, borden en menu’s naar voorbeeld van het originele Koningsdam restaurant. Ook komt er een speciale wijnkaart en cocktailmenu. Rudi’s Sel de Mer zal eenmalig op 8-daagse cruises en tweemaal op cruises van 10 dagen of langer worden aangeboden.

 

 

Ongeëvenaarde diner ervaring

“Sel de Mer aan boord van het ms Koningsdam is ontzettend populair onder onze gasten en één van de meest besproken diner ervaringen in de cruisewereld,” aldus Orlando Ashford, President Holland America Line. ”Het restaurant toont de toewijding aan onze gasten om hen een ongeëvenaarde diner ervaring te bieden en door Rudi’s Sel de Mer als pop-up op nog zes schepen te lanceren, kunnen meer van onze gasten ontdekken waar de buzz over gaat en genieten van de fenomenale keuken.” Rudi’s Sel de Mer maakt zijn debuut in 2017 op het ms Nieuw Amsterdam op 31 maart, ms Oosterdam op 11 mei, ms Eurodam op 24 mei, ms Westerdam op 12 juni, ms Noordam op 2 oktober en ms Zuiderdam op 10 november.

Proef de Librije avond

Naast Rudi Sodamin is ook Jonnie Boer van drie Michelinsterren restaurant De Librije lid van de Culinary Council van Holland America Line. Jonnie heeft op enkele schepen zijn “Proef De Librije” avond met een speciaal menu in de Pinnacle Grill. Momenteel is dit beschikbaar op het ms Rotterdam, ms Eurodam en ms Koningsdam. Deze zomer zal dit ook geïntroduceerd worden op het ms Westerdam.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.