Geniet van het landleven in Duitsland met de nieuwe kampeergids van Landvergnügen

Voor lekkerbekken, gezinnen, natuurliefhebbers op doorreis of liefhebbers van onthaasten is een bezoek aan het platteland niet alleen inspirerend en ontspannend maar ook zeer leerrijk. Landvergnügen biedt een kampeergids aan met actieve boerenbedrijven in heel Duitsland waar gasten welkom zijn en zij bij de boeren, wijnboeren of brouwers over de schouder mogen meekijken.

Met deze belofte en ongeveer 230 bedrijven in portefeuille is Landvergnügen in 2014 aan zijn eerste seizoen begonnen. Enthousiaste camperaars bevestigen dat het concept bijzonder is. In 2016 hebben wij zo´n 30.000 bezoekers op de deelnemende boerenbedrijven geteld en we zijn verheugd over deze positieve ontwikkeling. Voor de vierde editie van de kampeergids is ons netwerk van bedrijven in heel Duitsland uitgebreid tot 543.

Vanaf 31 maart 2017 kunnen gasten die in het bezit zijn van het nieuwe boek weer 24 uur lang gratis verblijven bij kaasmakerijen, kunstnijverheidsbedrijven, schapenboerderijen, brouwerijen, wijngoederen, viskwekerijen, stokerijen, oliemolens en nog veel meer bedrijven.

 

 

Nieuw in 2017

Elk jaar krijgen we zowel van reizigers als van onze boerenbedrijven feedback en ideeën over hoe we onze Landvergnügen kampeergids nog beter kunnen maken. Zoals altijd nemen we deze feedback zeer serieus en proberen hem direct in praktijk te brengen. Iets nieuws is dit jaar bijvoorbeeld dat bij elk bedrijf het jaar van inschrijving wordt genoemd. Zo kunnen de reizigers die gebruik maken van Landvergnügen sneller zien welke boerenbedrijven erbij zijn gekomen en dat zijn er nogal wat. Om precies te zijn, zijn het er 117. Bovendien zullen we later dit jaar een Landvergnügen-app uitbrengen. Verder zal ons gratis, digitale klantenmagazine met spannende verhalen over het kamperen bij de boer met Landvergnügen nu elk kwartaal verschijnen, met bijzondere tips over kamperen en artikelen rondom het thema culinair genieten. In onze maandelijkse nieuwsbrief kunnen onze abonnees voortaan de belangrijkste nieuwtjes lezen over kamperen bij de boer in Duitsland met Landvergnügen.

 

 

Zo eenvoudig gaat het

In de Landvergnügen kampeergids zit een vignet waarmee de reiziger met een camper, busje of caravan 24 uur gratis op de boerenbedrijven mag verblijven. Zodra u het boek in de boekhandel of de online-shop heeft gekocht, kunt u starten. U kunt tochten naar de meest uiteenlopende boerenbedrijven geheel individueel plannen en echte insidertips ontdekken. Want Landvergnügen brengt z’n reizigers naar plekjes midden in de natuur, ver weg van de gebruikelijke routes. Een telefoontje naar het ontvangende bedrijf is voldoende om de gast uit te nodigen deel te nemen aan het dagelijks leven van mensen die dicht bij de natuur staan en die hun gasten graag huisgemaakte producten presenteren. En wel heel kleinschalig, want vele boerenbedrijven laten niet meer dan drie gasten tegelijkertijd toe.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.