Vlieg vanaf juli 2017 met WOW air naar Chicago

WOW air kondigt weer een nieuwe bestemming in Amerika aan! De low-cost airline groeit ook dit jaar gestaag door: dit keer wordt het netwerk uitgebreid met de metropool Chicago.

Na de laatste toevoeging van Pittsburgh vanaf juni dit jaar, is Chicago hiermee de tiende bestemming van WOW air in Noord Amerika. Vanaf 13 juli 2017 zal de maatschappij vier keer per week van IJsland naar Chicago vliegen. De vluchten zijn al beschikbaar vanaf €139 enkele reis en vanaf nu te boeken via de website.

 

 

Skúli Mogensen, oprichter en CEO van WOW air over de bekendmaking: “We vinden het geweldig om Chicago aan ons snelgroeiende netwerk toe te voegen als tiende Noord-Amerikaanse bestemming. Dit is onze vierde nieuwe intercontinentale bestemming binnen een paar maanden, wat maakt dat we nu maar liefst 32 bestemmingen aanbieden. Chicago is, als grootste metropool na New York en Los Angeles, een hele mooie toevoeging voor WOW air en met een recordaantal bezoekers aan de stad vorig jaar is er geen betere tijd om Chicago te bezoeken.”

 

 

WOW air groeit hard

WOW air vliegt vanaf 2015 intercontinentaal met een korte stop-over in IJsland. Deze stop-over kan kosteloos verlengd worden zodat je een paar dagen de tijd hebt om IJsland te verkennen. Per week staan er vier vluchten gepland naar Chicago; op maandag, woensdag, donderdag en zaterdag met terugvluchten op dezelfde dagen. De vluchten van WOW air naar Los Angeles, San Francisco, Washington D.C., Boston en New York zijn al ontzettend populair en ook Miami en Pittsburgh, die vanaf respectievelijk 5 april en 16 juni aangevlogen zullen worden, beloven een groot succes te worden.

Twee keer per dag vanaf Amsterdam

De aankondiging van al deze nieuwe bestemmingen komt perfect uit met de tweede dagelijkse vlucht van WOW air naar Amsterdam, die vanaf vandaag uitgevoerd zal worden. De lowcoster ziet Amsterdam als een van de belangrijkste Europese bestemmingen en gaat vanaf nu zowel ’s ochtends als ’s avonds tussen Amsterdam en Reykjavik vliegen. De extra capaciteit en vluchttijden bieden reizigers nog meer mogelijkheden om te reizen tussen Amsterdam, Reykjavik en Noord-Amerika en maakt de overstap naar Chicago nog gemakkelijker.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.