Opening spectaculaire achtbaan Gold Rush op 13 april!

Op donderdag 13 april 2017 opent de nieuwe spectaculaire achtbaan Gold Rush in Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Afgelopen weekend is het hoogste punt van 33 meter bereikt en tevens het laatste deel van de baan geplaatst. De achtbaan brengt bezoekers van 0 naar 95 kilometer per uur in drie lanceringen, waarvan twee vooruit en één achteruit. Tijdens de rit gaan bezoekers ook nog eens twee keer over de kop!

 

 

Vind jij het goud?

In de aanloop naar de opening roepen parkmascottes Randy & Rosie iedereen op om mee te zoeken naar ‘goudklompjes’ in alle Nederlandse provincies. Via de Facebook-pagina van Slagharen worden komende weken hints geplaatst die leiden naar de exacte locaties. De vinder kan samen met vijf andere personen genieten van een weekendverblijf in de nieuwe Raccoon Lodge. Kijk voor meer informatie, hints en alle actievoorwaarden op www.slagharen.com/goudkoorts.

 

 

Attractie- & Vakantiepark Slagharen in Nederland is van 31 maart tot en met 29 oktober 2017 dagelijks geopend. In de maanden november, december en januari is er een speciale winteropenstelling. Kijk voor actuele openingstijden, tickets en meer informatie op www.slagharen.com.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.