1000 dingen doen in Nederland: ontdek de leukste activiteiten in eigen land

Survivallen boven de koeien, overnachten in een vogelhuisje of meevaren op een voormalige vluchtelingenboot: de nieuwste editie van 1000 dingen doen in Nederland wijst je de weg naar de origineelste uitjes van ons land. Met deze gids in handen is de kans op verveling nihil!

 

 

In de veelgeprezen inspiratiegids 1000 dingen doen in Nederland staan heerlijke dagjes weg, fijne middagjes shoppen en toffe uitjes met de kids. Gerangschikt per provincie en afgewisseld met leuke top 10-lijstjes.

 

 

Bezoek bijvoorbeeld de Oostvaardersplassen, een zeldzaam moerasgebied vol prachtige vogels. En als je toch in Flevoland bent kun je bij Toms Creek een avondmaal bij elkaar hengelen. Dit recreatiepark bestaat uit tien vijvers vol vette vissen om zelf te vangen. Geen zin in natuur en natte voeten? Dan biedt Kasteel de Haar wellicht een mooi alternatief, of één van de 997 andere opties.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.