Onder leiding van Ton Brinkman moet het merk VvKR bekender worden

Ton Brinkman is de nieuwe voorzitter van branchevereniging VvKR, Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. Hij volgt Caroline de Greeff op. De bestuurderswissel vond vrijdag 17 maart plaats tijdens de drukbezochte VvKR-jaarvergadering in Nieuwegein. De in 2011 opgerichte VvKR telt inmiddels 264 kleinschalige reisorganisaties als lid.

Bekender maken van de VvKR

Ton Brinkman (66) heeft zijn sporen verdiend in de reisbranche via Select Travel Jobs en Jobs in Travel. Hij ziet een uitdaging in verdere professionalisering van de VvKR. Ook moet het ‘merk’ VvKR bekender worden onder consumenten. De vereniging van veelal specialistische reisorganisatoren vertegenwoordigt inmiddels het grootste aantal individuele zelfstandige ondernemers in de reisbranche in Nederland.

 

 

Ton Brinkman werd als voorzitter kandidaat unaniem verkozen. Tijdens de VvKR-jaarvergadering nam tevens Rikkert Barendse afscheid als bestuurslid. Anne van den Boogaart, die het secretariaat van de vereniging coördineert, tekende bij voor een tweede termijn van twee jaar.

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.