Drie dagen lang feesten op IJsland onder de zon op Secret Solstice

IJslandse budget airline WOW air biedt festivalgangers de kans om drie dagen lang te feesten onder de zon! De luchtvaartmaatschappij kondigt aan samen te gaan werken met IJsland’s populairste en snelst groeiende muziekfestival, Secret Solstice. Van 16 tot 18 juni vindt dit festival in Reykjavik plaats. Iedereen kan nu een volledig reispakket boeken bij WOW air om hier bij te zijn. Dans, leef en geniet van midzomernacht tijdens Secret Solstice!

secret-solstice-festival

Vierde editie van het Secret Solstice festival

De vierde editie van Secret Solstice belooft de grootste editie tot nu toe te worden. Met 72 uur lang daglicht en een nog steeds groeiende world-class line-up waaronder grote namen van verschillende muziekstijlen zoals Foo Fighters, The Prodigy, Chaka Khan, Rick Ross, Big Sean, Seth Toxler, Kerri Chandler en Richard Ashcroft is er voor ieder wat wils. De reispakketten zijn nu te boeken vanaf €590, inclusief vlucht naar IJsland, vervoer vanaf de luchthaven, accommodatiemogelijkheden variërend van een camping op het terrein, hostels, pensions en luxe hotels, en natuurlijk het festivalticket.

 

 

De festivalgangers hebben ook de mogelijkheid om IJsland’s ongekende natuurlandschappen te verkennen tijdens unieke side-events. Denk bijvoorbeeld aan ’s werelds enige feest in een gletsjer (de op één na grootste van Europa), de Midnight Sun Boat Party en nieuw dit jaar: de Lava Tunnel! Dit zijn twee exclusieve underground, akoestische muziekevenementen in de 5000-jaar-oude Raufarhólshellir lavatunnels, unieke evenementen die volledig bij IJsland passen.

De beroemde lavatunnel op IJsland

De beroemde lavatunnel op IJsland

 

 

Secret Solstice is ook een milieuvriendelijk festival. Sinds het festival vorig jaar koolstofneutraal is geworden, gecertificeerd door Natural Capital Partners, blijft het bouwen aan zijn reputatie als een van de groenste festivals in de wereld. Voor meer informatie over het festival en de pakketten, kijk op www.secretsolstice.is.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.