Griekenland verwelkomt uw liefde voor de sport

De World Senior Sport for All Games 2017 (WSG 2017) staat voor u klaar van 09-11 juni 2017 in Griekenland. De European Sports for All Federation (UESpT /www.uespt.org) organiseert het evenement en geeft zijn eigen unieke draai aan de Atheense Rivièra wat een nieuw perspectief schetst voor Griekenland. Een ‘Sport Festival’ met geen leeftijdsgrenzen die ‘sport voor het leven’, integratie, cultuur en participatie viert, aantoont hoe Sport en Toerisme elkaar aanvullen en een gezonde levensstijl bevordert.

Het programma bevat 15 sporten: Boogschieten, Basketbal 3×3, Beach Handbal, Beachvolleybal, Bowling, Bridge, Schaken, Darten, Golf, Loopwedstrijden (21,5 km, 10 km, 5km Familie wedstrijd en 1 km voor kinderen) & Nordic Walking , Voetbal 5×5, Zwemmen, Tafeltennis en Tennis. De inschrijving is geopend en het Organisatie Comité van WSG 2017 nodigt u uit om uiterlijk op 21/03/2017 te registreren via: www.worldseniorgames.org/register! De inschrijving sluit op 20 mei 2017.

 

 

De sporten zijn een unieke kans om Griekenland op een andere manier te ontdekken:
Fantastische gastvrijheid, uitstekende kwaliteit van eten, rijke geschiedenis, een warme zon en eindeloze zandstranden kunnen wachten tot de zomer. Nu kunt u Griekenland ontdekken terwijl u deelneemt aan uw favoriete sport. Breng uw energie en enthousiasme en doe met ons mee in Griekenland.

 

 

Rhodes Marathon 2017

De Zuid Egeïsche Regio, de Atletiek Federatie van Dodekanesos en de non-profit organisatie RHODES MARATHON, organiseren mee voor de 3e achtereenvolgende jaar de Internationale Marathon van Rhodos, met de steun van de gemeente van Rhodos,  de gemeentelijke organisatie voor Cultuur en Sport en de Rhodos Hotels Associatie.  

De volgende marathon datum is om 9 april 2017. Het deelnemen in 2016 was verdubbeld en de route van Rhodos Marathon in 2016 werd afgesloten met meer dan 1500 deelnemers!  De route van Rhodos Marathon, biedt lopers de kans om alle oude en middeleeuwse geschiedenis van het eiland en van de oude stad te ervaren als ze lopen door de gracht, met het spectaculaire uitzicht van de blauwe kleuren van de Egeïsche Zee. Veel Nederlandse toeristen bezoeken Rhodos elk jaar in de zomer, maar in de lente is het een unieke kans om dit prachtige eiland te ontdekken.

Voor meer informatie kunt u kijken op:
roadstorhodes.com
www.runningreece.com/?task=view_event&event_id=207

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.