Votani XM is de nieuwe krachtige e-bike met veel comfort en souplesse

De nieuwe Votani XM valt op door de combinatie van comfort, kracht en souplesse. De Bafang middenmotor geeft door zijn torque sensor een vlotte, natuurgetrouwe ondersteuning. Ook als je klimt blijf je aangenaam fietsen.

De verende zadelpen en voorvork garanderen een comfortabel rijgedrag. De stuurpen is handverstelbaar en de Nexus 7S versnellingsnaaf schakelt lekker soepel. Deze krachtpatser heeft een grote actieradius dankzij een accucapaciteit van maar liefst 615 Wh.

 

 

Votani XM heeft een stijlvol frame waarin de kabels mooi zijn weggewerkt. Via het verlichte 2,7 inch LCD scherm zie je in één oogopslag hoeveel batterijcapaciteit je nog hebt en welke van de zes ondersteuningsstanden je gebruikt.

 

 

Tevens zie je wat je snelheid is, hoe lang je aan het fietsen bent en hoeveel kilometer je hebt gereden in Nederland. Is er iets mis, dan ontvang je automatisch een bericht op je display. Het display is eenvoudig te gebruiken door de bediening bij het handvat.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.