Olight is de nieuwe multifunctionele lamp voor buitensporters

De Olight H1R Nova is een ideale lamp voor buitensporters die in het donker willen doorgaan, zoals trailrunners, hardlopers en bikers. Het is een multifunctionele zaklamp en hoofdlamp in één, compact en oplaadbaar. De eerste in de markt. In de hoogste stand geeft de uiterst efficiënte Cree XM-L2 LED een lichtsterkte van maar liefst 600 lumen. De speciale TIR lens is zo geoptimaliseerd dat hij een mooi, gelijkmatig verdeeld licht afgeeft tot een afstand van 72 meter.


De hoofdlamp is bevestigd in een schokdempende siliconenhouder en draag je op een comfortabele hoofdband. Je kunt de bundel hoger of lager laten schijnen door de lamp in de houder naar boven of beneden te draaien. In geval van nood kun je morse-signalen uitzenden met de SOS mode.

 

 

Slim: zaklamp en hoofdlamp in één

Olight H1R Nova: nieuw, ultra licht, oplaadbaar, compact, krachtig en multifunctioneel
De Olight H1R Nova is een ideale lamp voor buitensporters die in het donker willen doorgaan, zoals trailrunners, hardlopers en bikers. Het is een multifunctionele zaklamp en hoofdlamp in één, compact en oplaadbaar. De eerste in de Nederlandse markt. In de hoogste stand geeft de uiterst efficiënte Cree XM-L2 LED een lichtsterkte van maar liefst 600 lumen. De speciale TIR lens is zo geoptimaliseerd dat hij een mooi, gelijkmatig verdeeld licht afgeeft tot een afstand van 72 meter.

De hoofdlamp is bevestigd in een schokdempende siliconenhouder en draag je op een comfortabele hoofdband. Je kunt de bundel hoger of lager laten schijnen door de lamp in de houder naar boven of beneden te draaien. In geval van nood kun je morse-signalen uitzenden met de SOS mode.

Zaklamp

De Olight H1R Nova is ook als zaklamp te gebruiken. Door de lamp uit de houder te halen heb een compacte schijnwerper ter grote van een pink. Met de meegeleverde riemclip kun je het lampje aan je kleding bevestigen. De onderzijde is magnetisch zodat het ook op een metalen oppervlak geklikt kan worden.

De lamp is eenvoudig op te laden door middel van een magnetische usb-aansluiting die zichzelf op de lamp klikt. Opladen kan via een adapter, powerbank, computer of in de auto. Ook voor technici en monteurs biedt de krachtige hoofdlamp uitkomst.

 

 

Lichtstanden

De Olight H1R Nova heeft de volgende standen:

 • Turbo: 600 Lumen – brandduur 3 minuten
 • High: 180 lumen – brandduur 100 minuten
 • Normal: 60 Lumen – brandduur 5 uur
 • Low: 15 lumen – brandduur 20 uur
 • Moon: 2 Lumen – brandduur 6 dagen

Informatie

De Olight H1R Nova is verkrijgbaar in outdoorwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs € 84,95.
Het geheel wordt geleverd met een Lithium RCR123 accu, magnetische laadkabel met USB aansluiting en een riemclip. Ga voor meer informatie naar www.olightworld.net.

Specificaties:

 • Kleur: Zwart
 • Batterij: RCR123A
 • Lamp: Cree XM-L2 LED
 • Lengte: 61,5 mm
 • Gewicht: 51,5 gr
 • Brandduur: maximaal 6 dagen
 • Maximale intensiteit: 600 Lumen

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.