KLM gaat Emoji gebruiken als wegwijzers op onbekende plekken

KLM breidt haar services op Messenger uit met een nieuwe emoji-functie die passagiers wegwijs maakt in onbekende steden en landen.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde pinautomaat of een treinstation? Stuur de bijbehorende emoji naar KLM, deel uw locatie en KLM stuurt u direct het dichtstbijzijnde adres. In Italië en zin in Italiaans eten? Stuur de pizzapunt emoji en uw locatie en voor u het weet, schuift u aan tafel bij de plaatselijke pizzeria. Bekijk hoe het werkt in deze video.

 

 

Wij geloven dat we moeten zijn waar onze klanten zijn en daarom zijn KLM en Messenger de perfecte combinatie. Sinds maart vorig jaar bieden we onze klanten de optie om alle relevante vluchtdocumenten en -informatie in één enkel Messenger-overzicht te ontvangen. KLM vervoert mensen over de hele wereld en wij weten als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om snel de weg te vinden op onbekende plekken. Deze nieuwe emoji-service is daarom een logische volgende stap.

Aldus Tjalling Smit, Senior Vice President E-Commerce Air France KLM

 

 

KLM’s nieuwe service op Messenger is beschikbaar voor iedereen – altijd en overal. Voor meer informatie kunt u terecht op www.klm.com/messenger.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.