Emirates onthult verbeterde onboard lounge op ITB

Het wordt weer een mooi jaar om met Emirates te vliegen. De airline lanceert nieuwe producten en verbeteringen aan boord van zowel haar A380 als Boeing 777 vloot. In 2017 komt de maatschappij met een miljoenenupgrade van haar cabine-interieur, waaronder een nog mooiere Onboard Lounge in de Airbus A380.

Momenteel wordt de eerste lounge geïnstalleerd in het gloednieuwe Emirates A380 toestel dat in juli operationeel wordt. Wie voor die tijd al een kijkje wil nemen doet dat op de Emirates Infinite Possibilities stand op reisvakbeurs ITB in Berlijn. Alle A380s van Emirates hebben een Onboard Lounge, die net als de vernieuwde versie te vinden is op het bovendek, toegankelijk voor First en Business Class passagiers.

 

 

Logo
GEINSPIREERD OP DE PRIVÉJACHT, GEINTEGREERD IN HET VLIEGTUIG
EMIRATES ONTHULT VERBETERDE ONBOARD LOUNGE OP ITB

Amsterdam, 27 februari 2017 – Het wordt weer een mooi jaar om met Emirates te vliegen. De airline lanceert nieuwe producten en verbeteringen aan boord van zowel haar A380 als Boeing 777 vloot. In 2017 komt de maatschappij met een miljoenenupgrade van haar cabine-interieur, waaronder een nog mooiere Onboard Lounge in de Airbus A380. Momenteel wordt de eerste lounge geïnstalleerd in het gloednieuwe Emirates A380 toestel dat in juli operationeel wordt. Wie voor die tijd al een kijkje wil nemen doet dat op de Emirates Infinite Possibilities stand op reisvakbeurs ITB in Berlijn. Alle A380s van Emirates hebben een Onboard Lounge, die net als de vernieuwde versie te vinden is op het bovendek, toegankelijk voor First en Business Class passagiers.

Luchtig en stijlvol

Emirates vond de inspiratie voor de vernieuwde Onboard Lounge op luxe privéjachten. De hoefijzervormige bar blijft, nieuw zijn de zitjes met tafel bij het raam. Met deze stijlvolle toevoeging biedt de lounge ruimte aan 26 passagiers, waaronder acht zitplaatsen. De lichtere kleuren en houten accenten zorgen voor een luchtigere look. Ook de geïntegreerde LED sfeerverlichting draagt daaraan bij, de subwoofers zorgen voor sfeervol surround sound. Er is een 55 inch LCD tv voor vluchtinformatie, live TV uitzendingen, het laatste nieuws of sportupdates. In de lounge worden gastronomische hapjes en speciaal geselecteerde wijnen geserveerd, uiteraard worden er ook sterkere drankjes geschonken en cocktails bereid. Een geluidsdicht gordijn zorgt voor een passende afscheiding naar de andere cabines.

 

 

Ontzettend populair

Sir Tim Clark, President van Emirates Airline, over de nieuwe introductie: “The A380 Onboard Lounge is ontzettend populair bij onze passagiers en daardoor echt een iconisch onderdeel van ons product geworden. Met name op lange vluchten wordt de mogelijkheid om de benen te strekken en ontspannen een drankje te drinken in de stijlvolle ruimte enorm gewaardeerd. Sinds de lancering van de Onboard Lounge in 2008 hebben we een paar verbeteringen doorgevoerd op basis van feedback van passagiers, zoals meer ruimte voor interactie. Met de nieuwe lounge zijn we een stap verder gegaan, de zitjes maken het nog gezelliger, zodat passagiers samen maximaal van hun vlucht kunnen genieten.”

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.