OutdoorBloggers promoten avontuurlijke bestemmingen

Steeds meer bedrijven werken samen met influencers om op een authentieke manier de juiste doelgroep te bereiken. Maar waar vind je de juiste influencer? Zeven OutdoorBloggers uit Nederland en België verenigen zich op OutdoorBloggers.nl.

De laatste jaren neemt Outdoor een steeds grotere rol in binnen de recreatieve sector, zowel het in het weekend als op reis. Outdoor activiteiten in bijvoorbeeld Frankrijk of de Ardennen vormen een fijn contrast op het dagelijks leven en is de ideale manier om fysiek en mentaal te ontspannen.

 

 

OutdoorBloggers als social influencers

Via hun websites en social kanalen bereiken onze OutdoorBloggers meer dan 40.000 lezers per maand. Zo helpen ze bedrijven om hun outdoor bestemming of -product bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen.

 

 

Wie zijn de OutdoorBloggers?

“Wij ademen Outdoor. Het liefst zijn we dagelijks in de natuur om buitensporten te beoefenen. Door onze ervaringen online te delen, inspireren wij onze volgers.” zegt Mirre.

Met ruim 20 jaar ervaring verspreiden OutdoorBloggers Antonette, Mirre, Wanda, Bregje, Marijke, Ivonne en Aniek inspiratie en tips voor outdoor activiteiten zoals wandelen, fietsen, raften, et cetera. “Geen brug is te ver en geen berg is te hoog!” aldus Antonette.

Samenwerken met OutdoorBloggers

Wanneer u kiest voor een samenwerking met OutdoorBloggers, dan kiest u voor groot bereik en voor betrouwbaarheid en kwaliteit. OutdoorBloggers weten als geen ander de juiste doelgroep te bereiken met blogs, campagnes en social media kanalen die gelezen en gevolgd worden door ruim 40.000 mensen met een passie voor buitensport. Kijk voor meer informatie op www.outdoorbloggers.nl of neem contact met ons op via info@outdoorbloggers.nl.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.