Media-offensief campagne “Gelderland levert je mooie streken…”

Dit najaar kun je niet om de Gelderse streken heen. Via radio, magazines, social media, online advertising en andere uitingen worden talloze tips gegeven voor een geweldig dagje uit of weekendje weg in de Gelderse streken.

de-afgedamde-nieuwe-geul-bij-nijmegen

Multimediale aanpak

Van wild eten in de Achterhoek tot cultuur proeven in de regio Arnhem Nijmegen en van prachtige herfstwandelingen op de Veluwe tot imposante kastelen in Rivierenland. In oktober en november komt Toerisme Gelderland met een media-offensief om inwoners van Nederland te wijzen op de eindeloze mogelijkheden in de Gelderse streken. Authentieke verhalen vanuit de bezoekers staan hierbij centraal om mensen op een persoonlijke manier te inspireren over de Gelderse streken.

 

 

In oktober worden op diverse radiostations ruim 5.000 commercials en tagons ingezet over de Gelderse streken. Deze zijn te horen op Q-Music, SkyRadio, NPO1, NPO2, 100%NL, ClassicFM en 13 regionale zenders. De commercials en tagons zijn gekoppeld aan thema’s (smaak, kids, cultuur) en partners van Gelderse streken en geven concrete tips voor activiteiten. Naast radio wordt er groots ingezet op print-uitingen. Middels diverse specials worden de thema’s gepresenteerd in magazines zoals Buitenleven, Toeractief, Foodies, Museumwegwijzer en ZIN.

 

 

Naast offline is online een belangrijk onderdeel van de multimediale aanpak. In de vorm van ‘verhalen’ wordt op geldersestreken.nl de consument geïnspireerd voor een bezoek. De leukste tips voor de herfstvakantie met kinderen, wellness en ontspanning, culinair genieten en Halloween griezeltochten; er is voor elk wat wils. Deze verhalen worden via online advertising zeer gericht gepromoot naar relevante doelgroepen. Tevens vinden er drie blogtrips plaats waarbij 30 bloggers met hun gezin/partner zelf de regio komen ontdekken. In samenwerking met het toeristisch-recreatief bedrijfsleven wordt hen een fanatisch programma aangeboden. De bloggers doen hiervan verslag via hun eigen online kanalen en schrijven daarnaast een uniek artikel voor geldersestreken.nl.

Op het gebied van online video worden pre-rolls ingezet. Deze korte filmpjes van 20 seconden, die gekoppeld zijn aan de 3 thema’s, laten de consument in flitsend tempo zien wat er te beleven is. De video’s zijn gemaakt van authentiek materiaal, gedeeld door onze fans via o.a. #geldersestreken. De video’s worden o.a. ingezet op YouTube, RTLXL, Telegraaf en UitzendingGemist.

Niet te missen

Dankzij de persoonlijke verhalen over de Gelderse streken ontdekt de consument wat er dit najaar allemaal te beleven is. Of men nu op zoek is naar een leuke attractie voor de kids, heerlijk wild eten, verrassende musea of een romantische overnachting; er is voldoende inspiratie te vinden over de Gelderse streken!
Dit najaar levert Gelderland je mooie streken…

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.