Luxueus overnachten in een pop-up boetiekhotel op het strand van Tel Aviv

Een strandwachtershuisje op het mooiste strand van Tel Aviv wordt omgeturnd tot een pop-up boutiekhotel, voorzien van alle gemakken van een vijfsterrenaccommodatie. Winnaars van een internationale competitie overnachten hier gratis. In slaap vallen met het geluid van de ruisende zee op de achtergrond en gebruik kunnen maken van de diensten van een privé-butler is nog nooit zo tastbaar geweest.

De gemeente Tel Aviv-Jaffa, het Israëlisch Ministerie van Toerisme en de Brown Urban Collection hotelgroep lanceren, in samenwerking met hotels.com, dit unieke project. De gelukkige winnaars worden samen met een medereiziger ingevlogen voor een citybreak-vakantie van vier dagen, gedurende de periode 15-25 maart. Een nacht van deze stedentrip wordt doorgebracht in dit speciaal gerenoveerde strandwachtershuisje in Israel. De gasten kunnen gebruik maken van de vijfsterrenservice, inclusief roomservice, een privé-butler, ontbijt op bed en vele extra’s.

 

 

De deelnemers aan deze competitie worden gevraagd een foto te delen op Facebook of Instagram, waarbij ze in het straatbeeld van hun eigen stad of dorp staan, gehuld in een strandoutfit (zwemkleding, slippers, zwemflippers etc.) met een bordje met de tekst #TAKEME2TELAVIV. Aanmelden voor deze competitie kan op http://nl.citiesbreak.com/. Per deelnemend land kiest de jury de creatiefste en meeste gedeelde inzending.

 

 

Minister van Toerisme, Yariv Levin: “Gedurende de afgelopen twee jaar heeft het Israëlisch Ministerie van Toerisme de marketingactiviteiten innovatief ontplooid. Wij focussen ons op nieuwe nichemarkten en ontwikkelen nieuwe, creatieve marketingstrategieën, in het bijzonder richten wij ons nu op social media. Deze competitie is onderdeel van de “two cities, one break” marketingcampagne, waarbij gefocust wordt op Tel Aviv en Jeruzalem. Beide steden hebben hun eigen unieke karakter. Bij Tel Aviv richten wij ons op het non-stop uitgaansleven, de culinaire hoogstandjes en de prachtige stranden. Het toerisme naar Israël trekt momenteel erg aan: het aantal toeristen in 2016 nam met 4% toe, ten opzichte van het jaar ervoor.”.

Burgemeester van Tel Aviv-Jaffa , Ron Huldai: “Het ombouwen van een strandwachtershuisje naar een luxe boetiekhotel voor toeristen is een perfect voorbeeld van de innovatie waar Tel Aviv om bekend staat, zowel in hightech, lifestyle als toerisme. Dit unieke project maakt gebruik van de beroemde stranden van Tel Aviv-Jaffa op een creatieve manier, met als doel de stad te promoten als een topbestemming voor toeristen.”.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.