Beleef een schitterende voorjaarsvakantie in de Plopsa-parken

De Plopsa-parken maken zich klaar om hun bezoekers een onvergetelijk carnavalsfeest te bezorgen. Tijdens de voorjaarsvakantie genieten jong en oud van spetterende liveshows en feestelijke animatie.

Plopsa Indoor Coevorden

In Plopsa Indoor Coevorden is het van 18 februari tot en met 5 maart genieten van een feestelijke sfeer tijdens de Voorjaarsvakantie met Maya. Samen met Maya de Bij beleven de allerkleinsten een superleuk avontuur tijdens de gratis liveshow. Daarnaast kunnen bezoekers zich uitleven op de talrijke binnen- en buitenattracties en hun favoriete Plopsa-helden ontmoeten. Om de dag feestelijk af te sluiten dansen jong en oud in een kleurrijke confettiregen.

 

 

Plopsa Indoor Hasselt

Ploppertjes en hun familie gaan tijdens de voorjaarsvakantie volledig uit de bol in Plopsa Indoor Hasselt, België. Het indoorpark maakt zich op voor een nieuwe editie van het succesvolle Ketnet Jr. Carnaval, dat plaatsvindt tijdens de weekends van 25 & 26 februari en 4 & 5 maart. Kaatje, Kamiel en Viktor zetten het park helemaal op z’n kop met hun knotsgekke fratsen tijdens de Kaatje Festival Show. Na de show dansen alle Ploppertjes in hun favoriete carnavalsoutfit tussen een schitterende confettiregen en kunnen ze zich uitleven op meer dan 25 attracties. Van 27 februari tot en met 3 maart barst het feest helemaal los in Plopsa Indoor Hasselt tijdens Bumba Carnaval onder leiding van de Circusdirecteur. Bezoekers kunnen samen met Bumba, Bumbalu, Nanadu en Kiwi op de foto en genieten van een knotsgekke Bumba Magico Show. Na de show neemt Bumba alle Plopsa-fans mee naar het Dorpsplein voor een feestelijke Bumba Polonaise tussen een kleurrijke confettiregen, de ideale afsluiter van een onvergetelijk carnavalsfeest.

 

 

Mayaland Indoor & Plopsaqua De Panne

Mayaland Indoor viert carnaval! Het indoorpark gelegen in Plopsaland De Panne is afzonderlijk open van 25 februari tot en met 5 maart en ontvangt Kabouter Klus die er de boel op stelten zet. Bezoekers genieten er van zijn knotsgekke Carnavalshow in het Plopsa Theater waarin hij al zijn bekendste liedjes zingt en dansjes toont. Bovendien krijgen alle Plopsa-fans de kans om hem in levenden lijve te ontmoeten tijdens dagelijkse meet & greets. Naast het aangepaste carnavalsprogramma kunnen bezoekers ook steeds genieten van maar liefst 10 magische attracties in het indoorpark.

Vlak naast Mayaland Indoor bevindt zich Plopsaqua De Panne. Het waterpark is in 2017 alle dagen open, zodat men ook tijdens de voorjaarsvakantie naar hartenlust kan genieten van uren waterpret. De adembenemende attracties zoals de wildwaterrivier, het Stormbad en de zes indrukwekkende glijbanen zorgen voor een magische beleving voor alle bezoekers. Bij aankoop van een ticket voor Plopsaqua De Panne geniet men tijdens de voorjaarsvakantie bovendien van gratis toegang op dezelfde dag tot Mayaland Indoor! De combinatie van waterplezier en indoorpret vormt samen de ideale daguitstap voor het hele gezin.

Combideal: Bij aankoop van een regulier ticket voor Plopsaqua De Panne aan €19,99 geniet men nu van GRATIS toegang op dezelfde dag tot Mayaland Indoor in De Panne t.w.v. €9,99.

Voor meer informatie, het volledige programma en voordelige tickets kijk op www.plopsa.nl.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.