Bezoek het Siggi’s Vikingfeest tijdens de voorjaarsvakantie in het Plaswijckpark

Siggi viert samen met Plaswijckpark een echt Vikingfeest! Woensdag 1 maart, in de voorjaarsvakantie, veroveren Vikingen het familiepark. Een evenement ter gelegenheid van de lancering van het boek: Siggi & de Vikingen – De vloek van Freya.

Uitgeverij Moon organiseert in samenwerking met Plaswijckpark deze dag, dat in het teken staat het boek: Siggi & de Vikingen – De Vloek van Freya. Een nieuw kinderboek van de Rotterdamse schrijfster Elisabeth Mollema. Zij zal deze dag aanwezig zijn om voor te lezen uit haar boek. Daarnaast kun je tussen 11 en 17 uur meedoen aan allerlei leuke activiteiten. Er zal een 17 meter lang Vikingschip zijn waar je lustig op los in kan springen, je kunt lekkere Viking broodjes gaan bakken en meer. Aan het einde van de dag kan je naar huis gaan als echte Viking, met je eigen Vikingdiploma als bewijs!

 

 

Het Plaswijckpark in Rotterdam is dagelijks geopend van 10.00 en 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.plaswijckpark.nl of bel 010 – 418 18 36.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.