Air Transat toont het eerste toestel met speciale livery ter ere van het 30-jarige bestaan

Air Transat, de grootste vakantieluchtvaartmaatschappij van Canada, heeft haar eerste toestel getoond met daarop het speciaal ontworpen logo ter ere van het 30-jarig jubileum. Het logo is onlangs bekend gemaakt en bevat het bekende stersymbool van de Transat groep.

De speciale livery wordt toegepast op drie Airbus A330-300 toestellen van de luchtvaartmaatschappij. Deze vliegen tussen Montréal en Parijs, Toronto en London en ook naar Punta Cana in de Dominicaanse Republiek en Cancun in Mexico.

 

 

Air Transat heeft het aankomende jaar diverse verassingen en activiteiten voor passagiers, partners (inclusief reisagenten) en de 5.000 werknemers in Noord Amerika en Europa gepland staan. Hiermee viert Air Transat het 30-jarig bestaan en werpt een blik op de toekomst. Onderdeel hiervan is de lancering van de verjaardagsvideo die binnenkort aan boord van ieder toestel te zien is.

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.