Het Grieks Verkeersbureau kijkt positief terug op de Fiets en Wandelbeurs

Het Grieks Verkeersbureau kijkt tevreden terug op de deelname aan de Fiets en Wandelbeurs van 2017 die plaatsvond op 11 februari en 12 februari in de jaarbeurs in Utrecht.

Dit is het grootste indoor evenement van Europa voor fietsers en wandelaars. Griekenland is niet alleen een zon, zee, strand vakantiebestemming, maar is ook ideaal voor leuke wandel- en fietsroutes. De goede weersomstandigheden, de mooi natuur in combinatie met de gastvrijheid van de Griekse bevolking, maken Griekenland tot de ideale bestemming.

 

 

Dit jaar waren de Griekse eilanden Lefkas, Kos en het schiereiland van Peloponnesos de speciale gasten op de Griekse stand. De combinatie van cultuur, de prachtige natuurlijke omgeving en de vlakke gedeeltes, met name aan de kust van de eilanden, maken deze ideaal voor fietsroutes. Uiteraard zijn er voor de sportievelingen ook de binnenlandse bergen, die zich uitlenen voor een sportieve fiets- en of wandeltocht.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.