Zoover Awards van start

Gister gingen de Zoover Awards van start. Tot en met 31 maart 2017 bepaalt de consument welke reisorganisaties op 6 april een Zoover Award in ontvangst mogen nemen. Via de website kan gestemd worden op de ongeveer 140 genomineerden verdeeld over 10 categorieën, waarbij een nieuwe indeling is gemaakt tussen kleine en grote organisaties.

De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen. De Awards geven sinds 2009 erkenning aan de best gewaardeerde reisorganisaties in Nederland. Door te stemmen op organisaties in de reisbranche, bepaalt de consument wie er wint.

 

 

Nieuwe opzet

De opzet van de Zoover Awards is vernieuwd, waardoor het winnen van een Zoover Award nu nog meer betekenis krijgt. Er is dit jaar bewust gekozen voor een verdeling tussen kleine reisorganisaties (L) en grotere reisorganisaties (XL) zodat de concurrentie tussen de genomineerden onderling eerlijk verdeeld is.

 

 

De stemmen van vakantiegangers zijn leidend. Zij stemmen op hun favoriete reisorganisatie. Bij het uitbrengen van een stem kan men kiezen uit 10 verschillende categorieën en maakt men kans op een 5-daagse vakantie voor twee naar Oostenrijk of een fonQ vakantiepakket. De stemmers kunnen kiezen uit de volgende categorieën:

  • Autovakantie Aanbieder
  • Campingvakantie Aanbieder
  • Hotelaanbieder
  • Hotelketen
  • Reisbureau
  • Stedentrip Aanbieder
  • Vakantie Bungalowpark Aanbieder
  • Vakantiehuis Aanbieder
  • Wintersport Aanbieder
  • Zonvakantie Aanbieder

Genomineerden die tot de top 3 binnen één van de categorieën behoren worden uitgenodigd voor de Award Show op 6 april te Amsterdam. Daar worden de winnaars van de Zoover Awards L en XL bekend gemaakt.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.