Gastvrij Zuid-Limburg scoort hoog bij Zoover

Twaalf bij de VVV Zuid-Limburg aangesloten ondernemers ontvingen een Oranje Zoover Award omdat ze als cijfer een 9 of hoger scoorden in de strijd om de Zoover Awards 2016. Hotel Groot Welsden in Eijsden-Margraten, Dalauro Bed & Breakfast in Eys, Hotel Scheepers in Valkenburg en De Heerlijkheid in Vijlen behaalden zelfs een podiumplaats. Een teken dat het met de gastvrijheid wel goed zit in Zuid-Limburg.

Beste en populairste in Nederland en Limburg

Beste en populairste in Nederland en Limburg

Beste en populairste in Nederland en Limburg

De landelijke vakantiebeoordelingswebsite kwam tot de prijswinnaars door mensen van 4 juli tot 4 septem­ber te laten stemmen op de website van Zoover. Accom­modaties die van 1 januari 2015 tot en met 31 mei 2016 een waarderingscijfer van een 8 of hoger hadden be­haald, werden via die site voor een Zoover Award geno­mineerd.

 

 

Alle genomineerden begonnen volgens Zoover met nul stemmen, zodat iedereen een gelijke start maakte in de strijd om de Zoover Awards van dit jaar. De genomi­neerden moesten ook een minimaal aantal reviews halen om kans te maken. Voor hotels en appartementencom­plexen was dat minimaal 30 reviews. Meer dan 55.000 mensen hebben de afgelopen 9 weken hun stem laten horen door een review te plaatsen van hun favoriete accommodatie.

 

 

In totaal waren er 7 categorieën waarbinnen meer dan 3.000 genomineerde accommodaties streden voor een Zoover Award Goud of een Zoover Award Oranje. De gou­den Awards gingen naar de best gewaardeerde en popu­lairste accommodaties. Alle accommodaties met een cijfer 9 of hoger ontvingen een Zoover Award Oranje.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.