Ruim 40.000 kilometer gefietst op E-bike Xperience

Op zaterdag 11 en zondag 12 februari vond in de Jaarbeurs in Utrecht E-bike Xperience plaats. Bezoekers trotseerden de sneeuw en kou en hebben op één van de drie indoor e-bike testparcours hun potentiele nieuwe e-bike uitvoerig getest en samen ruim 40.000 kilometer afgelegd. Langs dit 1,5 km lange testparcours stonden zo’n 40 aanbieders van e-bikes om hun fietsen door het publiek te laten testen en uitleg en tips te geven.

Tijdens deze tweede editie van E-bike Xperience gaven deelnemers aan dat ze duidelijk merkten dat bezoekers zich goed hadden voorbereid en dat ze veel specifieke vragen kregen. Tegelijkertijd met E-bike Xperience vond de Fiets en Wandelbeurs in de Jaarbeurs Utrecht plaats. Samen kwamen 19.759 bezoekers naar beide events.

 

 

Gevarieerd aanbod

Het aanbod was erg gevarieerd; van stads e-bike tot sportieve e-bike of speed pedelec, bijbehorende fietsaccessoires, onafhankelijk advies van experts als ANWB, de Fietsersbond en BOVAG en persoonlijke informatie uit eerste hand om nog beter te kunnen vergelijken. Alles stond in het teken van informeren en vooral zelf testen.

 

 

De volgende editie van E-bike Xperience vindt plaats van 2 tot en met 4 maart 2018, tegelijk met de Fiets en Wandelbeurs. Ook vindt dan de sportieve fietsbeurs Bike MOTION plaats. De combinatie van deze drie beurzen betekent dé start van het fietsseizoen in de Jaarbeurs Utrecht.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.