Inspirerende editie Fiets en Wandelbeurs 2017

Ondanks de winterse omstandigheden met vorst en flinke sneeuwval, heeft de Fiets en Wandelbeurs in Jaarbeurs toch nog 16.924 bezoekers getrokken.

Ook het team van Fietsrondje.nl was dit jaar weer aanwezig

Ook het team van Fietsrondje.nl was dit jaar weer aanwezig

Samenwerking E-bike Xperience

Evenals vorig jaar was er een succesvolle samenwerking met E-bike Xperience, dat tegelijkertijd in Jaarbeurs plaatsvond. Bezoekers van de beurs konden gratis naar de Xperience, en omgekeerd. Aangezien het e-bike-event 2.835 mensen trok, komt het totaalaantal bezoekers voor beide evenementen op 19.759.

 

 

Veel fietsliefhebbers maakten gretig gebruik van de mogelijkheid om fietsen en e-bikes te testen op het grote parcours, dat dwars door twee hallen slingerde. Daarnaast waren er nog parcoursen voor kinderfietsen en mountainbikes op de Fiets en Wandelbeurs en voor e-mountainbikes en speed pedelecs op E-bike Xperience.

 

 

Met name zaterdagochtend was het zeer druk op de beursvloer. De fietsstunts van Krystian Herba, in verband met de promotie van de nieuwe route Green Velo in Oost-Polen, trokken veel bekijks. Veel interesse was er ook in de nieuwste trekkingbike-modellen van fietsexposanten, paradepaardjes die zowel ‘on-road’ als offroad prima presteren. De info-markt voor wandelaars zag zwart van de bezoekers, die daar hun vragen over routes, uitrusting en accommodaties stelden.

Drukte bij de Via Rhona stand van Frankijk.nl

Drukte bij de Via Rhona stand, bemand door de gast-hosts van Frankijk.nl

115 lezingen & workshops

In totaal waren er gedurende twee dagen maar liefst 115 lezingen en workshops. Veel bezoekers deden er inspiratie op voor nieuwe reizen. Alle stoelen waren bezet bij de lezingen van onder anderen Marica van der Meer (fietsreis naar Australië), Jonathan Vandevoorde (wandelen in VS), Bert Stok (kustwandelingen in Galicië en Portugal), Johan Blom (navigeren met smartphone) en Marry en Paul Zandveld (fietsen in Spanje).

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.