Donau Competentie Centrum presenteert aanbod op Fiets- en Wandelbeurs in Utrecht

Het Donau Competentie Centrum (Danube Competence Center/DCC) zal zijn aanbod dit jaar presenteren tijdens de Fiets- en Wandelbeurs in Utrecht (11-12 februari) en in Gent (18-19 februari). Het Donau Competentie Centrum is een non-profit organisatie die het grensoverschrijdend toerisme in de Donaulanden bevordert. Een van de belangrijkste resultaten is de ontwikkeling van de Donau Fietsroute die onderdeel vormt van de route Eurovelo 6.

Samenwerking

In samenwerking met de Deutsche Donau, het Nationaal Bureau voor Toerisme van Servië en touroperator Odysseia uit Bulgarije, presenteert het Donau Competentie Centrum de verschillende fietsmogelijkheden in de Donauregio en de talrijke bezienswaardigheden en attracties langs de Eurovelo 6. Er zijn diverse brochures, gidsen en kaarten beschikbaar en sinds kort is er tevens een nieuwe app EuroVelo 6: Danube Cycle Route, die alle informatie biedt voor het organiseren van een fietstocht langs de Donau. Naast fietstoerisme kan men ook kennismaken met de mogelijkheden voor actieve vakanties in het algemeen in de landen Duitsland, Servië en Bulgarije.

 

 

Het Donau Competentie Centrum is aanwezig op de Fiets- en Wandelbeurs in Utrecht op 11 en 12 februari op standnummer 4.C.60 en in Gent op 18 en 19 februari op standnummer C.74

subtitel

 

 

Koop je kaarten voor de Fiets & Wandelbeurs met korting

De Fiets & Wandelbeurs is 11 en 12 februari 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht. Ontdek het laatste nieuws op Fietsrondje.nl. Koop nu je entreekaartje met €4 korting en sla de wachtrijen voor de kassa over!

Comments are closed.