Groei zet door: HotelSpecials versterkt positie in Duitse markt

Door de voortdurende groei van boekingen op het Duitse label HotelSpecials.de en de grote potentie van de Duitse hotelmarkt heeft HotelSpecials besloten een nieuw kantoor te openen in Berlijn.

Nieuw kantoor in Berlijn – Dichter bij hotelpartners

HotelSpecials is sinds 2014 op de Duitse markt actief met het label HotelSpecials.de en opent in 2017 een kantoor in Berlijn om hun positie op de Duitse markt te verstevigen. De keuze om een stap verder te zetten in de Duitse markt is logisch volgens CEO Remco Hofstede: “Het is de markt waar we het snelst zijn gegroeid en waar enorm veel potentieel voor ons ligt”. Door de inzet van lokale accountmanagers wil HotelSpecials de samenwerking met hotelpartners intensiveren en verder uitbouwen. In het begin richt het lokale kantoor zich op Noord-Duitsland. West-Duitsland wordt vooralsnog gemanaged vanuit het hoofdkantoor in Haarlem.

 

 

Duitsland als vakantieland biedt veel potentie: 50% beoogde groei%

Een vakantie in eigen land staat voor de Duitsers op nummer één. Met een uitgebreider aanbod in Duitsland wordt de keuze voor de Duitsers nog aantrekkelijker. “Op dit moment wordt ruim 15% van onze omzet gegenereerd via het Duitse label”, zegt Remco Hofstede. “Het aantal boekingen via het Duitse label heeft het Belgische label in 2016 ingehaald”. Ook de Nederlander reist graag af naar het buurland. Onder hen zijn vooral stedentrips naar Berlijn, Hamburg en Keulen populair. Op de planning staat om het komende jaar 700 nieuwe hotels in Duitstalig gebied aan te sluiten. In 2016 is het aantal boekingen in Duitsland met 50% gegroeid en de verwachting is dezelfde groei voor 2017.

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.