HotelSpecials heeft een nieuwe Special: de Romantic Escape

HotelSpecials heeft in oktober een nieuwe Special gelanceerd: de Romantic Escape. Met dit nieuwe arrangement wilt het boekingsbedrijf koppels aanspreken en het hotelverblijf comfortabeler maken voor hen.

227237-credits_diamonddeluxehotel_pool-da2642-original-1476436394

Bekend om haar Specials

HotelSpecials is onderdeel van BookerZzz en staat bekend om haar Specials. Iedere Special bevat iets extra’s, om het verblijf aangenamer en leuker te maken.

 

 

Het bedrijf is in 8 verschillende landen actief, waaronder de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Scandinavië. Aan het portfolio van de Specials is nu een nieuwe toegevoegd: de Romantic Escape.

 

 

Dagelijkse sleur

De Romantic Escape moet koppels aanspreken die willen ontsnappen aan de dagelijkse sleur en willen genieten van elkaar. De inhoud van de Special is onder andere gebaseerd op een onderzoek naar de perfect stay vanuit het bedrijf. Tijdens dit onderzoek zijn interviews uitgevoerd naar de wensen van klanten, om zo tot een perfecte hotelovernachting te komen. Resultaten lieten zien dat de wensen van ‘Escaping Couples’ nog niet volledig worden vervuld door een huidige Special, waardoor de Romantic Escape zeker potentieel heeft. Om zicht te krijgen op welke hotels voldoen aan de wensen van de Escaping Couples, heeft het bedrijf 10 jaar aan boekingsdata en hotelwaarderingen geanalyseerd. De Special wordt hierdoor enkel aangeboden voor een select groepje hotels die worden omschreven als romantisch en service hoog in het vaandel hebben staan. Alle hotels die een Romantic Escape aanbieden zijn persoonlijk geselecteerd door een accountmanager van HotelSpecials, om zo de kwaliteit te waarborgen.

Wat krijg je bij dit arrangement?

De Romantic Escape bevat 1 of 2 overnachtingen in een luxe kamer en een goed ontbijt. Daarnaast zijn een late check-out tot tenminste 12.30 uur, een halve fles bubbels en een romantische verrassing ook onderdeel. Deze romantische verrassing is door het geselecteerde hotel zelf in te vullen en u kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld rozenblaadjes op bed of chocolade op de kamer. Afhankelijk van het hotel worden er ook flipflops en een badjas aangeboden.

Momenteel zijn er 40 hotels actief die de nieuwe Special aanbieden en de eerste boekingen zijn al geplaatst. De top 3 van meest geboekte hotels met een Romantic Escape Special zijn:

  • 1) The Plaza Hotel Antwerp in Antwerpen, België
  • 2) Bilderberg Hotel de Keizerskroon in Apeldoorn, Nederland
  • 3) Dorint Seehotel & Resort Bitburg Südeifel in Biersdorf am See, Duitsland

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.