Spotlight op dat waar Eindhoven voor staat

“Er is hier in de stad zoveel om te laten zien en trots op te zijn.” Wouter Kooken en Wim van Heugten van productiebedrijf Blickfänger bijten dit jaar het spits af met de nieuwste Share the Vibe video, waarin ze Eindhovens talent uitlichten. De 10 eerder gelanceerde Share the Vibe video’s zijn terug te zien op de website.

Goudmijn van talent en onderwerpen

De stad Eindhoven is voor de twee een goudmijn van talent en onderwerpen. Als onderwerp voor hun Share the Vibe video kozen ze voor STORM Eindhoven, een team studenten dat met zelfgemaakte elektrische motoren in 2016 een 80-daagse wereldreis maakte. Wouter: “Voor ons vangt dit project alles waar Eindhoven voor staat: innovatie, techniek, onconventioneel, groots denken, optimisme, samenwerken en gewoon doen. Jonge studenten die een idee hebben en daar volledig voor gaan. En elkaar versterken door de juiste partijen bij elkaar te zoeken.”

 

 

 

 

Share the Vibe

Het merk Eindhoven is een dynamisch merk dat toebehoort aan de gemeente, maar ook aan de stad en haar inwoners. De ‘vibes’ uit het beeldmerk zijn vrij voor iedere Eindhovenaar om zijn of haar eigen energie in te stoppen. Daarom zijn onconventionele beeldmakers uit de stad uitgenodigd om hun eigen gevoel en betrokkenheid bij Eindhoven te delen met de wereld. Share the Vibe. Denk daarbij aan makers als Bart Hess, OddOne en Johan Moorman (Spielerei). De enige sturing die de makers ontvangen, is het begin- en eindshot, waarin het merk Eindhoven centraal staat. Alles ertussenin is volledig vrij voor eigen interpretatie, waardoor compleet verschillende variaties op het merk Eindhoven ontstaan.

Voel jij de Eindhoven energie ook? Deel dan mee via #Sharethevibe.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.