Fantastische 2016 resultaten voor toerisme in Kroatië

De toerisme cijfers van 2016 laten een buitengewoon sterk jaar zien voor Kroatië met meer internationale aankomsten en overnachtingen dan ooit. Van januari tot en met december 2016, op basis van cijfers verkregen met de eVisitor tool, waren er 16,351,164 aankomsten en 91,459,263 overnachtingen in het land.

Deze resultaten laten bovendien zien dat Kroatië het hele jaar door veel te bieden heeft aan toeristen. Vanuit Nederland zien we een toename van 8 procent ten opzichte van 2015 met 398.793 aankomsten en 2.758.471 overnachtingen.

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.