Roter Hahn boerderijvakanties must do in 2017

De vakantietrends van 2017 staan in het teken van persoonlijke, bijzondere en duurzame reiservaringen. In het nieuwe vakantiejaar willen reizigers een eerlijke beleving voor zichzelf, maar ook voor de locals. Bij de Roter Hahn vakantieboerderijen in het Italiaanse Zuid-Tirol beleven gasten samen met de boer een onvergetelijke tijd.

Bijzondere wintervakantie bij de boer in Noord-Italië

Leer van de boerin lokale boerenspecialiteiten met eerlijke producten te bereiden en bak bij de warme kachel koekjes met de kinderen. Geniet van het charmante boerenleven en het diverse aanbod van culinaire en winterse activiteiten: de pistes zijn binnen een paar kilometer te bereiken.

Persoonlijke ervaringen

In het reisjaar van 2017 zijn persoonlijke ervaringen belangrijker dan bezittingen. Het is tijd voor meer spontaniteit waarbij men uit de dagelijkse vakantieroutine treedt. Reizigers willen zichzelf verrijken met goede verhalen, bezieling en rust. Daarnaast willen zij iets betekenen voor de lokale bevolking. Dit past volledig bij de filosofie van Roter Hahn, waarbij lokale boeren met het verhuren van appartementen op hun boerenterrein een extra bron van inkomsten hebben.

 

 

Speciale gesprekken

Op de boerderij wordt de winter een bijzondere ervaring. In het uitgestrekte Zuid-Tiroler landschap kunnen reizigers prachtige sneeuwschoenwandelingen maken. Ook ijsstokschieten en schaatsen in de vrije natuur mogen niet ontbreken tijdens de winterse vakantie. Na een intensieve dag buiten wacht een warm onthaal in de ‘stube’ bij de boer met een kopje zelfgemaakte thee of glühwein. ’s Winters gunnen de boeren zichzelf een onderbreking van de normale drukte. Nu hebben ze tijd voor handwerk en bijzondere gesprekken met hun gasten in de knusse stube.

 

 

Zuid-Tirol is de ideale bestemming voor de populaire klassiekers skiën en langlaufen, maar in deze omgeving maak je ook uitdagende tourski tochten. Meer dan 470 van de 1600 Roter Hahn vakantieboerderijen liggen binnen vijf kilometer van de skipistes. Zelfs 147 winterse boerderijen liggen op één kilometer afstand van de mooiste afdalingen. Zo ligt boerderij Gutonhof in Selva dichtbij het grote skigebied Val Gardena, dat onderdeel is van Dolomiti Superski met meer dan 1.200 km pistes.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.