Overnachten in Zuid-Tirol

overnachten-hotel-icoon-verkeersbureaus
Verzeker jezelf van een goede nachtrust in Zuid-Tirol. Het aanbod van comfortabele hotels en campings is erg groot. Overnachten kun je op alle mogelijke manieren in Zuid-Tirol. Kamperen is mogelijk op eenvoudige campings maar ook op luxe “glamping” campings. Hotels en pensions zijn er in alle soorten en maten, van basic tot comfortabel en luxe.

 

Kijk hier of je een PCR test nodig hebt voor Italië

Door het opgeven van je e-mailadres zal onze collega Eva je binnen 5 minuten een e-mail sturen met meer informatie over de PCR of anti-geen test, die nog verplicht kan zijn is als je naar Italië wilt reizen.

 

In de e-mail vind je ook terug wat de kosten zijn van een test voor Italië. Ook geeft Eva jou het meest actuele reisadvies door van de Nederlandse Overheid en wat je moet doen als je al (gedeeltelijk) gevaccineerd bent.

 

 

Kom tot rust in je hotel

Kom tot rust in je hotel

Accommodatie tips

Family Resort Rainer is zoals de naam al doet vermoeden zeer geschikt voor families met kinderen. Het hotel is prachtig gelegen net buiten het dorp Sexten en biedt voor elk wat wils. Zo kan de hele familie overdag mee op een excursie maar is het ook mogelijk dat de kinderen een dag in het resort blijven en de ouders met een gids op pad gaan. De kinderclub is zeer uitgebreid en de speeltuin biedt genoeg vertier zelfs voor de oudere kinderen. Er is een ruim binnenzwembad, een zoutwater buitenzwembad en een sauna. Ook kun je naar de spa voor een beautybehandeling of massage. Het resort is niet heel groot en de familie Rainer doet er alles aan om je heerlijk in de watten te leggen.

 

Dit zijn de leukste hotspots in Italië

Download nu een handige reisgids over Italië. Alleen vandaag gratis te downloaden! Extra tip: gebruik de reisgids ook offline op vakantie in Italië op je iPhone & iPad.

 

 

Liever kamperen? Dit kan perfect op Caravanpark Sexten. Hier is plek voor caravans en campers maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om in een volledig ingerichte boomhut te slapen. Het is een relatief luxe camping, het restaurant (Patzenfeld) is een echte aanrader.

Family Resort Rainer

Family Resort Rainer