De LEGOLAND® parken en LEGOLAND® Discovery Centres vieren wereldwijd de première van The LEGO® Batman™ Movie

Superheld. Boevenvanger. Bouwkunstenaar. LEGO® Batman™ is het allemaal. In LEGOLAND® parken en LEGOLAND® Discovery Centres over de hele wereld draait het allemaal om de zwarte ridder uit de LEGO films. Dit keer beleeft hij zijn eigen avontuur in de LEGO® BatmanTM Movie van Warner Bros. Pictures en LEGO System A/S. Gedurende bepaalde periodes vinden er in 2017 exclusieve LEGO® BatmanTM-weken plaats. In LEGOLAND Discovery Centre in Oberhausen (D) staat LEGO Batman™ centraal van 10 februari tot en met 5 maart 2017.

Fans

In Oberhausen kunnen alle fans hun helden tijdens een Meet & Greet persoonlijk ontmoeten en als herinnering een eigen LEGO Duplosteen in de LEGO fabriek maken. Een eigen superhelden-foto in een nagebouwd filmdecor maken de LEGO® Batman™ Movie weken tot een onvergetelijke ervaring. De LEGO® Batman™ Movie weken, die in samenwerking met de LEGO Group en Warner Bros. Consumer Products worden ontwikkeld, bieden plezier voor jong en oud en draaien volledig om de geliefde superheld.

 

 

Naar de speelfilm van Warner Bros. Pictures, de Warner Animation Group en LEGO Systems A/S wordt al reikhalzend uitgekeken en de film draait vanaf 10 februari in de bioscoop in Oberhausen. Fans van Gotham Citys legendarische DC Superhelden kunnen hun helden in LEGO-vorm in de LEGOLAND themaparken en LEGOLAND Discovery Centres van dichtbij bekijken. Gedurende de eventweken vinden fotomomenten met LEGO® Batman™ plaats en op LEGO Batman™ geïnspireerde LEGO-bouwactiviteiten. Deze activiteiten zijn bij de prijs van het entreeticket inbegrepen.

 

 

Entreeprijzen

Tickets voor het LEGOLAND® Discovery Centre Oberhausen zijn verkrijgbaar vanaf € 10,50 per persoon, kinderen tot 3 jaar hebben gratis toegang. Mensen die van tevoren boeken via de website profiteren van aantrekkelijke online kortingen. Kinderen onder de 18 jaar moeten begeleid worden door een volwassene. Volwassenen hebben alleen toegang indien ze vergezeld worden door minstens 1 kind. De kleurrijkste binnenspeeltuin ter wereld is dagelijks vanaf 10 uur geopend.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.