Apenheul Evenementen introduceert Green Monday

Apenheul Evenementen biedt zijn locatie ‘De St@art’ in Apeldoorn iedere maandag in 2017 gratis aan voor duurzame bedrijven. Tijdens de Green Mondays krijgen bedrijven die, net als Apenheul, werken aan een betere wereld een uniek podium om hun kennis te delen en hun boodschap over te brengen.

Foto Apenheul

Foto Apenheul

Podium voor duurzaamheid

Apenheul staat voor duurzaamheid en natuurbehoud. Apenheul Evenementen wil organisaties met een soortgelijke missie stimuleren om hun boodschap over te brengen. Met een duurzame congres- en evenementenlocatie, een natuurrijke omgeving en een prachtig dierenpark in de achtertuin biedt De St@art een uniek, inspirerend en groen podium voor kleine en grote bedrijven.

 

 

Green Monday-arrangement

Duurzame bedrijven die het speciale Green Monday-arrangement (voor 4 of 8 uur) boeken kunnen kosteloos gebruikmaken van De St@art. De locatie is van alle gemakken voorzien en er staat een ervaren en professioneel team klaar om de evenementen perfect te laten verlopen.

 

 

Liefde voor de natuur

Sinds de oprichting van Apenheul streeft het park duurzaamheid en natuurbehoud na. Het dierenpark in Apeldoorn creëert liefde en bewondering voor de natuur bij zijn bezoekers, is betrokken bij natuurbehoudprojecten wereldwijd en draagt ook in Apenheul zijn steentje bij. Zo is De St@art volledig CO2 neutraal en heeft Apenheul een duurzaam inkoopbeleid.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.