Barbados zet Sir Cliff Richard in het zonnetje met Golden Jubilee Award

Sir Cliff Richard viert dit jaar niet alleen zijn 58e jaar in de muziekbusiness, ook ontving hij uit handen van de Minister van Toerisme van Barbados een Golden Jubilee Award. Een erkenning voor zijn liefde en inspanningen voor dit Caribische eiland.

Het leven is niet ingewikkeld

Het was liefde op het eerste gezicht, eind jaren ’70 toen Cliff Richard voor het eerst voet zette op Barbados. Hij ging er zo vaak mogelijk heen en nam graag vrienden mee om ze het eiland te laten ervaren. Hij zegt daarover: ‘Het leven hoeft niet zo ingewikkeld te zijn. Denk aan Barbados en je leven gaat al in een lagere versnelling.’ En dat terwijl Cliff Richard niet bepaald stil heeft gezeten tijdens zijn carrière; geen een andere Britse band of artiest komt zelfs maar dichtbij zijn 101 uitgebrachte albums, 123 hitsingles of kunnen zeggen 20 jaar een plek in de hitlijsten te hebben bezet.

 

 

Sinds 2010 woont Sir Cliff permanent op Barbados, in een prachtig landgoed genaamd Sugar Hill. Daar geniet hij elke avond met een ijskoude rum punch van de Caribische zonsondergang. Barbados, dat zelf vorig jaar tijdens de uitreiking 50 jaar onafhankelijkheid van de Britse Kroon vierde, bedankt Sir Cliff voor zijn inzet en alles wat hij heeft gedaan voor het eiland.

 

 

Barbados

Het eiland Barbados biedt de meest authentieke Caribische ervaring dankzij de levendige cultuur en rijke geschiedenis, geworteld in een idyllisch landschap en omringd door spectaculaire stranden. Naast zon, zee en strand staat het eiland wereldwijd bekend om evenementen zoals de Mount Gay zeilregatta, Barbados Food & Wine and Rum festival, Festival of Speed, het CropOver festival en verschillende sportevenementen. Op het bruisende Barbados is voor iedereen passende accommodatie te vinden: van pittoreske plantagehuizen tot luxe villa’s, van bed & breakfast tot award winnende vijfsterren hotels.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.