Kom 7 april naar de Museumnacht in Maastricht

Vrijdag 7 april 2017 is het eindelijk weer zover: Museumnacht Maastricht! Na het grote succes van de 1e editie openen dit jaar maar liefst 13 Maastrichtse art venues hun deuren van 20.00 tot 01.00 uur! Met één ticket kan men een avond lang genieten van alle excentrieke hedendaagse kunstuitingen, waardevolle historische artefacten, mind-blowing performances, opmerkelijke bodemschatten, cutting edge video-art en muzikale tunes, die de stad Maastricht te bieden heeft.

BIGGER, BETTER, BOLDER & BRIGHTER

Naast de vaste exposities worden bezoekers dit jaar verrast met een spraakmakend programma vol performances, workshops, artists talks, exclusieve rondleidingen, previews, drankjes, bites & beats. Van dj-tunes, Zuid-Koreaans jazz en een carnavalsband tot poetry slam en de vocals van Elvis. Van een bonte avond met showhonden en soft porno in een geschilderd Europees Universum tot a Passion for TASCHEN, Things that go Bump, Intensive Care en volop leven in de bierbrouwerij.

 

 

Museumnacht Maastricht belooft wederom een avondje uit tot ware kunst te verheffen! Lopen is de beste manier. Fietsen is ook goed. Zelfs joggen kan. Maar er rijden ook 4 speciale hop-on hop-off Museumnacht-bussen, die de bezoekers niet alleen gratis van A naar B brengen, maar ook al voor de nodige beleving zorgen. En niet getreurd als je cultuurhonger om 01.00 uur nog niet gestild is, want de Muziekgieterij zorgt voor een spraakmakend dit-wil-en-mag-je-niet-missen afterparty tot 05.00 uur. Mits je natuurlijk in het bezit bent van een van de gelimiteerde combi-tickets!

 

 

Vanaf 1 februari 2017 zijn de tickets online te koop en bij de voorverkoopadressen Bonnefantenmuseum, Centre Céramique, Boekhandel Dominicanen en Museum aan het Vrijthof. Het volledige programma zal zo spoedig mogelijk online verschijnen.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.