Dit zijn de meest geliefde campingplaatsen van Europa

De meest geliefde campingplaats van Europa is gelegen in Oostenrijk. Dit heeft een van Europa’s toonaangevende online campinggids Camping.Info besloten tijdens de jaarlijkse Camping.Info Awards in 2017.

Van meer dan 23.000 Europese campingplaatsen in 44 landen ging plaats een naar Camping Grubhof, gevolgd door Camping Marina di Venezia en comfortcamping Schlosshof.

58.139 camping-gasten gaven 112.591 waarderingen

De Camping.Info Award is een van de meest gewilde prijzen in de Europese Campingbranche. De tevredenheid van 58.139 kampeerders is de basis voor de Camping.Info Awards 2016. Gezamenlijk schreven zij 112.591 beoordelingen op Camping.Info. “In raking worden uitsluitend de beoordelingen van gasten opgenomen.

 

 

De Camping.Info Award is een echte publieksprijs, het gaat uitsluitend om tevredenheid van klanten”, legt Erwin Oberascher, oprichter en directeur van Camping.info, uit. “Daardoor maken ook kleine en onbekende campings een goede kans in de Top 100 van Europa, om zo als gouden tip ontdekt te kunnen worden.“ Oberascher is met name trots op zijn eigen ontwikkelde berekeningsformule, die zich vooral richt op de betrouwbaarheid van de beoordelaar, waardoor manipulatie wordt voorkomen. Andere factoren die het resultaat beïnvloeden, zijn onder andere hoe recent de beoordelingen zijn en het aantal beoordelingen.

 

 

Top 10 campingplaatsen in Europa:

1. Camping Grubhof / Oostenrijk
2. Camping Village Marina di Venezia / Italië
3. Genießer- & Komfortcamping Schlosshof / Italië
4. Camping- & Freizeitpark LuxOase / Duitsland
5. Camping Hopfensee / Duitsland
6. Naturcamping Spitzenort / Duitsland
7. Camping Seiser Alm / Italië
8. Campingpark Südheide / Duitsland
9. Caravan Park Sexten / Duitsland
10. Ferien-Camp Börgerende / Duitsland

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.