Camping de Pampel wint Apeldoorn Business Award

Afgelopen donderdag 6 oktober ging Camping de Pampel er vandoor met de titel ‘winnaar Apeldoorn Business Award’ in de categorie Toerisme.

Slapen in een boomstam op camping de Pampel

Slapen in een boomstam op camping de Pampel

Juryrapport

Daarmee wordt het Veluwse bedrijf beloond voor de inspanningen om het bedrijf zo duurzaam mogelijk te exploiteren.

 

 

De 9 officiële jurycriteria bestonden uit resultaat, stabiliteit, innovatie, duurzaamheid, personeelsbeleid, samenwerkingen, bijdrage aan Apeldoorn, toekomstbestendigheid en onderscheidend vermogen. Bij Camping de Pampel wordt in alle nieuwe ontwikkelingen rekening gehouden met duurzaamheid. “Het nieuwe kinderzwembad gaat volledig op in de omgeving door de Veluwse thematisering en het water wordt bovendien verwarmd met zonne-energie”, aldus Uithol. Ook het innovatief ondernemen waardeerde de jury. De Pampel durft de investeren in faciliteiten en bijzondere accommodaties. Camping de Pampel streed in de laatste ronde samen met vakantiepark Landal Miggelenberg en evenementenbureau Classic Events.

 

 

Camping de Pampel

5-sterren Camping de Pampel maakt onderdeel uit van de Veluwe Vakantieparken, dat met 3 parken diverse verblijfsaccommodaties biedt op de Veluwe. Alle bedrijven liggen op steenworp afstand van de grote Veluwse attracties waaronder het Nationaal Park, Burgers’ Zoo, de Apenheul en Julianatoren. De Veluwe Vakantieparken worden geëxploiteerd door familie Uithol en ontvingen de afgelopen jaren al diverse onderscheidingen, waaronder het gouden label Green Key en de Alan Rogers Welcome Award.

Arno Uithol van De Pampel: “We vinden het een enorme eer om deze Award te mogen ontvangen, juist omdat duurzaamheid binnen ons bedrijf een belangrijk speerpunt is. Na het keurmerk Green Key goud is deze prijs voor ons een erkenning dat we nog steeds op de goede weg zijn!”

De Apeldoorn Business Awards

De Apeldoorn Business Awards zijn opgericht om de beste bedrijven van Apeldoorn een podium geven en het Apeldoornse bedrijfsleven te inspireren en te verbinden. De jury bestond uit voorzitter Angelique Hommes (Nysing), Jaap Fluit (Bredenoord), Maggie Feng (Wittenborg University), Ronald Dros (Dros schoonmaakdiensten) en Carla Maessen (Bilderberg Hotel De Keizerskroon). De uitreiking vond plaats bij Theater Orpheus in Apeldoorn, waar meer dan 600 bezoekers een feestelijke avond beleefden.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.