6 accommodaties in Nederland halen de perfecte score

Vandaag eert Booking.com haar accommodatiepartners die blijvend geweldige ervaringen bieden aan hun gasten met een 2016 Guest Review Award. Gebaseerd op meer dan 110 miljoen beoordelingen zijn er dit jaar 355.535 accommodaties in 205 landen die deze prijs mee naar huis, hotel, B&B, appartement of zelfs kasteel mogen nemen.

Vakantie accommodaties zoals appartementen, vakantiehuizen en villa’s staan boven aan de lijst van accommodaties die de felbegeerde perfecte 10 als beoordeling krijgen dit jaar. Daarmee beslaan zij 70% van de 486 accommodaties die de onderscheiding mogen ontvangen. Dit is geen verassing aangezien recent onderzoek van Booking.com al aantoonde dan 70% van de mensen het meeste geniet van reizen wanneer zij zich thuis kunnen voelen. Daarvan geeft zelfs 59% aan dat zij graag persoonlijk contact hebben met de host of het personeel bij de accommodatie.

 

 

In Nederland hebben 4047 accommodaties de award ontvangen met een gemiddelde score van 8.7 bij de beoordelingen door gasten. 6 accommodaties hebben echter een perfecte 10 gescoord wat laat zien dat de toewijding van deze accommodaties zich uit in een onvergetelijk verblijf. Onder deze perfecte tienen vallen 2 appartementen, 3 B&B’s en 1 vakantiewoning.

 

 

Professioneel en behulpzaam personeel een absolute must

Aangezien reizigers steeds meer een persoonlijke en huiselijke ervaring verwachten, is het hebben van professioneel en behulpzaam personeel een absolute must voor het grootste gedeelte van de vakantiegangers (91%). Bijna de helft (49%) geeft aan dat het de ervaring significant versterkt en 42% geeft zelfs aan absoluut niet zonder te kunnen en ook nergens wil verblijven waar prettig personeel niet voorhanden is.

“Met meer dan 110 miljoen beoordelingen van gasten op ons platform helpen wij niet alleen reizigers om hun perfecte verblijf te vinden, maar helpen wij onze accommodatiepartners ook up-to-date te blijven op het gebied van klantverwachtingen. Daarmee geven wij aan wat reizigers het meest waarderen aan hun accommodatie, samen met welke punten verbeterd kunnen worden, zegt Remco van Zanten, Global Director of Partner Services bij Booking.com. “Met onze Guest Review Awards feliciteren, bedanken en eren wij de fantastische toewijding van onze partners om steeds weer geweldige ervaringen te creëren voor onze klanten.”

Reizigers hebben niet alleen een plek nodig om even te kunnen gaan liggen. Een verblijf wat je nooit meer vergeet wordt gemaakt door de details. Van de eerste foto die een gast ziet, tot het welkomstcomité, het eten en de sfeer, de ervaring van de gasten is opgebouwd uit tientallen kleine details. De Booking.com Guest Review Awards erkennen accommodaties die al deze kleine details perfect voor elkaar hebben.

Top 10 belangrijkste voorwaarden voor accommodaties door reizigers wereldwijd:

  • Een comfortabel bed: 80%
  • Een pittoresk uitzicht: 60%
  • Gratis wifi: 52%
  • Goede toiletartikelen: 39%
  • Zachte kussens: 35%
  • Goed roomservice menu: 28%
  • Waterval douche: 25%
  • Gratis fles wijn bij aankomst: 21%
  • Kleerhangers en kastruimte: 17%
  • Sfeerverlichting: 13%

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.